Βιβλίο Επισκεπτών

Απάντηση:ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ

Ημερομηνία: 2016-02-29 | Από: Νικος

ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΜΕΓΑΛΕ,ΟΤΑΝ ΚΑΛΕΙΣ ΙΑΤΡΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ,ΝΑ ΡΩΤΑΣ ΠΟΣΟ ΚΑΝΕΙ !!.ΑΝ ΔΕ Σ"ΑΡΕΣΕΙ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΛΗΣΙΕΣΤΕΡΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΙΑΤΡΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΜΑΚΡΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΕΙ ΙΑΤΡΟ,ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!! ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ,ΓΙΑ ΔΥΟ ΩΡΕΣ,ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ,ΚΑΙ ΛΙΓΑ ΣΟΥ ΠΗΡΕ !!! ΑΙΝΤΕ ΜΑΘΑΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ "ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΑΙΡΟΥΣ" ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΠΑΝΑΜΕ ! ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΑΝ ΣΟΥ ΕΠΑΙΡΝΕ 10 ΕΥΡΩ,ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΖΕΣ ??

Απάντηση:Απάντηση:ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΑΙΣΧΡΟΚΕΡΔΙΑΣ

Ημερομηνία: 2016-03-08 | Από: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ (διαχειριστής site)

Να υποθέσω λοιπόν ότι συμφωνείς φίλε Νίκο (χωρίς επώνυμο) για τα 80 ευρώ (για μια απλή εξέταση), τουλάχιστον εγώ αυτό συμπεραίνω από τα γραφόμενα σου σε "επιθετικό" ύφος εν είδει απάντησης στην ανωτέρω καταγγελία. Προφανώς είσαι εργαζόμενος, καλά αμειβόμενος και εκτός πραγματικότητας. Άκου 80 ευρώ λίγα, σε ποια χώρα ζεις άραγε; Τη δυσφήμιση του χωριού ως απόρροια της εν λόγω καταγγελίας δεν την αναφέρω καν, μιας και για αυτή έχουν φροντίσει εδώ και χρόνια κάποιοι άλλοι. Ο νοών νοείτω!

Το χωριό σας

Ημερομηνία: 2015-08-02 | Από: Μαρία από Θεσσαλονίκη

Επισκέφτηκα το χωριό σας για λίγες μέρες τον μήνα που μας πέρασε. Μου άρεσαν πάρα πολύ οι παραλίες της ευρύτερης περιοχής, αλλά κυρίως του χωριού σας. Θα ήθελα να αναφερθώ ιδιαίτερα όμως στην κατά τα άλλα όμορφη παραλία της Αγ. Παρασκευής και στα πολεοδομικά εγκλήματα που φαίνεται να έχουν συντελεστεί εκεί. Κρίμα γιατί τόσο όμορφη και ιδιαίτερη παραλία δύσκολα συναντά κανείς στην Ελλάδα. Μπορεί να σωθεί, έστω και τώρα; Υπάρχει κάποιος αρμόδιος να επιληφθεί του θέματος; Ευχαριστώ πολύ για την φιλοξενία.

Απάντηση: Το χωριό σας

Ημερομηνία: 2015-08-07 | Από: ΛΑΜΠΡΟΣ ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ (ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΗΣ SITE)

Εμάς που έχουμε γεννηθεί και μεγαλώσει εκεί να δείτε πως μας "πονάει" το εν λόγω θέαμα, έχοντας δει βεβαίως και την άλλη, την καλή όψη της Αγ. Παρσκευής. Θα σας απογοητεύσω δυστυχώς, αλλά η άποψη μου είναι πως η συγκεκριμένη παραλία έχει καταστραφεί ανεπιστρεπτί. Αρμόδιοι δεν υπάρχουν, ή αν υπάρχουν είναι στην καλύτερη των περιπτώσεων συνένοχοι...καθώς ...είναι "πολλά τα λεφτά Άρη". Υπάρχουν βεβαίως και οι "αναρμόδιοι" οι οποίοι παρότι γνωρίζουν "πρόσωπα και πράγματα" σιωπούν επίσης, καλύπτοντας αυτό το πολεοδομικό έγκλημα. Αυτά ως απάντηση στην ερώτηση σας και συγγνώμη αν σας κούρασα!

Η Πέρδικα

Ημερομηνία: 2014-12-16 | Από: Άγγελος- Αθήνα

Πολύ όμορφο το χωριό σας, οι υπηρεσίες όμως και οι τιμές όχι και τόσο, εγώ τουλάχιστον αυτό διαπίστωσα κατά την ολιγοήμερη παραμονή μου σε αυτό τον Αύγουστο που μας πέρασε!

Απάντηση: Η Πέρδικα

Ημερομηνία: 2014-12-16 | Από: Λ. ΣΟΥΛΤΑΝΗΣ (Διαχειριστής site)

Καθόλου άδικο δεν έχετε, αυτά ας τα ακούσουν όμως αυτοί που ασχολούνται με τον τουρισμό, εμείς τα γράφουμε συνέχεια από αυτό εδώ τον χώρο. Στο τέλος θα καταντήσουμε γραφικοί!

Τέλεια διακοπές στη Θεσπρωτια

Ημερομηνία: 2013-10-13 | Από: Μαρία Κρήτη

Είμαστε απο Κρήτη και ήθελα να μοιραστώ με όλους τι όμορφα που περάσαμε στα Συβοτα φέτος! Βαπτισαμε το αγοράκι μας στην Αγια Παρασκευη, τέλειο το μέρος και όλοι οι άνθρωποι που συνεργαστηκαμε ήταν τόσο καλοί κι ευγενικοί! Και ένα ιδιαίτερα μεγάλο ευχαριστω στην κ. Καστανιά και το κέντρο Αγκαλη που φιλοξένησε την εκδήλωση μας, περάσαμε υπέροχα!
Πολλα φιλία στη Θεσπρωτια που θα ειναι πάντα στην καρδιά μας!

Απάντηση:Απάντηση:Διακοπές στην Πέρδικα.

Ημερομηνία: 2013-08-17 | Από: Νίκος-Νατάσα

Σήμερα γυρίσαμε από Πέρδικα όπου περάσαμε φανταστικά... Ο κόσμος όμως λιγότερος από άλλες φορές και δεν φταίει η κρίση... Το Κανάλι στην Πρέβεζα ήταν γεμάτο...μάλλον το σκατό που επέπλεε στις παραλίες μας φταίει...και δεν μας πείθουν ότι είναι μόνο από τα καράβια...αρκεί κάποιος να πάει για καφέ στο καραβοστάσι μόλις αρχίζει να νυχτώνει και θα καταλάβει τη λέμε...κρίμα...

σχόλιο

Ημερομηνία: 2013-08-12 | Από: ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΑ ΜΠΙΣΤΙΩΛΗ

Πριν λίγες μέρες ανακάλυψα το ότι το χωριό μας απέκτησε site και ομολογώ να πω ότι ενθουσιάστηκα ,είναι μια αξιέπαινη προσπάθεια εκ μέρους σας. Μ' αυτόν τον τρόπο θα μπορούν να μαθαίνουν τα νέα του χωριού μας και συγχωριανοί μας που κατοικούν σε άλλες περιοχές. Συγχαρητήρια!!!!!

Απάντηση:σχόλιο

Ημερομηνία: 2013-08-16 | Από: perdikanews

Ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια!

Προϊόντα: 11 - 20 από 39
<< 1 | 2 | 3 | 4 >>

Νέο σχόλιο