«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη και τους προδότες ουδείς!»…

2015-07-24 19:18

…Ποιος το είπε αυτό; Ο αγαπητός κ. Κεγκέρογλου βουλευτής του ΠΑΣΟΚ (ναι σωστά διαβάσατε

του ΠΑΣΟΚ). Σε αυτή τη χώρα τελικά εκτός του ότι έχει χαθεί κάθε μέτρο, μερικοί φαίνεται ότι και κοντή μνήμη διαθέτουν, αλλά και απύθμενο θράσος έχουν, πως αλλιώς να εξηγηθεί η εν λόγω δήλωση από τον εν λόγω κύριο, βουλευτή ενός εκ των δύο κομμάτων που κυβέρνησαν και ρήμαξαν αυτή τη χώρα επί 40 συναπτά έτη; Οι τελευταίοι που δικαιούνται να ομιλούν (αν δικαιούνται κιόλας) σε αυτή τη χώρα, είναι οι εκπρόσωποι αυτών των δύο κομμάτων (ΠΑΣΟΚ&ΝΔ), άσε δε που αρκετοί εξ΄ αυτών έπρεπε να παίρνουν συσσίτιο στον Κορυδαλλό, οπότε κύριε Κεγκέρογλου καλό είναι να θυμόσαστε κάπου –κάπου τη ρήση: "Στο σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάμε για σκοινί." Επειδή όμως η δημοσίευση είναι η ψυχή της δικαιοσύνης δημοσιεύουμε αυτούσια την δήλωση του εν λόγω βουλευτή για να βγάλετε μόνοι σας τα δικά σας συμπεράσματα. Από την άλλη βέβαια δεν μπορούσαμε να την αφήσουμε και ασχολίαστη!

 

Ιδού η δήλωση λοιπόν…Καλή σας διασκέδαση:

«Είναι η πρώτη φορά που συζητάμε Νόμο εφαρμογής Συμφωνίας που είναι, όχι απλώς δεμένα τα χέρια των Υπουργών, αλλά δεν τολμούν να κάνουν ούτε συντακτικές αλλαγές, ούτε γραμματικές αλλαγές. Έχει κάτι γραμματικά λάθη μέσα, θα τα διορθώσουμε κύριε Υπουργέ;

Ω ποίος εξευτελισμός!

Βάλτε τα βίντεο να δείτε τις ομιλίες που λέγατε πριν τις 25 του Γενάρη. Τι λέγατε. Τι ψέματα λέγατε στον ελληνικό λαό. Βάλτε ακόμα τις προγραμματικές σας δηλώσεις για να διαπιστώσετε πόσο αναξιόπιστοι ήσαστε. Για να διαπιστώσετε ότι έχετε διπλή προσωπικότητα. Για να διαπιστώσετε ότι έχετε διχασμό προσωπικό. Γιατί αλλιώς δεν εξηγείται.

Ταυτόχρονα βέβαια, ζούμε το παράλογο, να κατηγορείτε αυτούς που είναι ή προσπαθούν να είναι συνεπείς σε αυτά που λέγατε πριν τις εκλογές και να τους στέλνετε προειδοποιήσεις».

Ενώ σε άλλο σημείο επισήμανε πως: «Ο πολιτικός μεταμορφισμός του κυρίου Τσίπρα, ουσιαστικά ήρθε, αφού επήλθε η πεντάμηνη καταστροφή. Μετά από πέντε μήνες, με τις οδηγίες του ροκανιζόταν ο χρόνος που είχαμε στην διάθεσή μας και βρεθήκαμε σε ένα αδιέξοδο».

 Και κατέληξε λέγοντας ότι: « Η μετάλλαξή σας η μνημονιακή, ο πολιτικός σας μεταμορφισμός έχει κοστίσει στην χώρα και στον πολίτη  70 δισ. € άμεσα, όπως είπε ο κ. Λοβέρδος, και 210 δισ. € στο σύνολο, αν λάβουμε υπόψη και στην μεγάλη μείωση του ΑΕΠ. 

Μας πάτε πολλά χρόνια πίσω. Τον Δεκέμβρη ήμασταν ένα βήμα πριν το ξέφωτο.  Είχαμε με τις θυσίες του ελληνικού πετύχει να βγούμε μπροστά. Μας ξαναγυρίζετε πίσω στη λάσπη. Μας ξαναγυρίζετε πίσω και οι θυσίες αυτή τη φορά, δυστυχώς, δεν θα πιάσουν τόπο.  Δυστυχώς, οι θυσίες  αυτή τη φορά δεν θα πιάσουν τόπο. Και ο κ. Τσίπρας θα υλοποιήσει το σχέδιό του, χωρίς την «Αριστερή Πλατφόρμα» παρότι σήμερα την παρουσιάζει με διάφορες  σκευωρίες ότι ήθελε να κάνει ριφιφί. Η «Αριστερή Πλατφόρμα» θα το έκανε!

Κύριοι. Ακόμα δεν μπορούν να αντέξουν οι συνάδελφοι να ακούν την αλήθεια. Υπάρχει και μια ρήση: ‘Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη και τους προδότες ουδείς». Σημειώνεται ότι στη Βουλή συνήλθε χθες σε κοινή συνεδρίαση η Διαρκής Επιτροπή Δημόσιας Διοίκησης, Δημόσιας Τάξης και Δικαιοσύνης, η Διαρκής Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων, η Διαρκής Επιτροπή Παραγωγής και Εμπορίου και η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης: Επεξεργασία και εξέταση «Επείγοντα μέτρα εφαρμογής του ν.4334/2015 (Α΄ 80)» .

Δείτε την τοποθέτηση του κ. Κεγκέρογλου (όσοι αντέχετε ακόμη) στο παρακάτω link: https://youtu.be/jeJPGnKsyys