Συνέντευξη τύπου στην Πρέβεζα με αφορμή την ολοκλήρωση του προγράμματος «crowdfunding» για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης

2017-06-14 09:21

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Πρεβέζης, κ. Στράτος Ιωάννου και ο πρόεδρος 

του Σωματείου «ΔΙΑΖΩΜΑ», κ. Σταύρος Μπένος σας προσκαλούν σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα πραγματοποιηθεί με αφορμή την επιτυχημένη ολοκλήρωση του προγράμματος “crowdfunding” του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης προς τιμήν των μεγάλων χορηγών του προγράμματος. Η συνέντευξη θα πραγματοποιηθεί  το Σάββατο 17 Ιουνίου 2017 και ώρα 20:00 μ.μ. στο Ξενοδοχείο ΔΙΩΝΗ στην Πρέβεζα.

Στη συνέντευξη θα παρευρεθούν οι μεγάλοι χορηγοί που συνέβαλαν στην ενίσχυση του προγράμματος «crowdfunding» του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης και θα πραγματοποιηθεί ενημέρωση για την πορεία των μελετών του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης. Το πρόγραμμα «crowdfunding» για το αρχαίο θέατρο της Κασσώπης υλοποιήθηκε από το Σωματείο «ΔΙΑΖΩΜΑ» και την πλατφόρμα «act4greece» της Εθνικής Τράπεζας με τη συνδρομή της Περιφερειακής Ενότητας Πρεβέζης, καθώς και των πολιτών και επιχειρήσεων της περιοχής. Χάρη στη δύναμη των πολλών συγκεντρώθηκε το ποσό των 80.500 που απαιτείται για την ανάθεση των μελετών αποκατάστασης του αρχαίου θεάτρου της Κασσώπης.