Συνεδρίαση επιτροπής κυκλοφοριακών& συγκοινωνιακών ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας

2015-07-12 14:06

Η Επιτροπή κυκλοφοριακών & συγκοινωνιακών ρυθμίσεων του Δήμου Ηγουμενίτσας συνεδριάζει 

την Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2015 και ώρα14:00 στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημαρχιακού Μεγάρου (οδός Σουλίου, αρ. 3), για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των παρακάτω θεμάτων (ένα εξ΄αυτών αφορά στην Τ.Κ Πέρδικας):

1) Επί αιτήματος Ιωάννη Τζοβάρα του Δημητρίου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμΕΑ με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΑ 5991 έμπροσθεν της οικίας του επί της οδού Χριστοβασίλη 4 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

2) Επί αιτήματος Πολυξένης Μπάρη του Μιχαήλ για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΙΗΒ5933 έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Κύπρου 155 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω αναπηρίας.

3)  Επί αιτήματος Δημητρίου Τζίγκου του Νικόλαου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΑ 7942 έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Γράμμου 27 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω αναπηρίας.) 

4) Επί αιτήματος Γεωργίου Χριστοφίδη του Χρήστου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΒ 4173 έμπροσθεν της οικίας του επί της οδού Εθν. Αντίστασης 130 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω αναπηρίας.

5) Επί αιτήματος Δέσποινας Γκουγκλή του Νικόλαου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος ΑμΕΑ με αριθμό κυκλοφορίας ΗΝΕ 4472 έμπροσθεν της οικίας του επί της οδού Β. Πύρρου 9 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

6) Επί αιτήματος Μαρίας Κολιού του Φώτιου για χορήγηση θέσης στάθμευσης οχήματος με αριθμό κυκλοφορίας ΙΝΒ 5267, έμπροσθεν της οικίας της επί της οδού Γράμμου 61 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, λόγω αναπηρίας.

7) Επί αιτήματος Γεωργίου Μπαλαούρα του Φίλιππου για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου επί της πολυκατοικίας του στην οδό Πλατεία Τιτάνης 77Α

στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

8) Επί αιτήματος Σπυρίδωνα Κούμπουλη του Φώτιου για χορήγηση άδειας εισόδου – εξόδου επί του με αριθ. 23 οικοπέδου του στο Ο.Τ.08 της Τ.Κ. Συβότων του Δήμου Ηγουμενίτσας.

9) Επί αιτήματος του Συλλόγου Ιδιοκτητών ΤΑΞΙ Ηγουμενίτσας – Παραμυθιάς – Φιλιατών – Νεράιδας – Μαργαριτίου με έδρα την Ηγουμενίτσα για τοποθέτηση πλαστικών κώνων στο χώρο στάθμευσης οχημάτων ΤΑΞΙ πλησίον του ΠΑΝΘΕΟΝ , προκειμένου να οριοθετηθεί ο συγκεκριμένος χώρος και να αποτραπεί εκεί η στάθμευση ΙΧ Οχημάτων, στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

10) Επί αιτήματος Θωμά Γουρδούκη, ιδιοκτήτη του Ξενοδοχείου «ΑΚΤΑΙΟΝ», για χορήγηση άδειας στάθμευσης δύο οχημάτων έμπροσθεν του Ξενοδοχείου του επί της οδού Αγίων Αποστόλων 17 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας, προκειμένου να εξυπηρετηθούν οι πελάτες του λόγω έλλειψης ιδιόκτητου παρκινγκ.

11) Ανάκληση της με αριθ. 8/Πρακτ. 9, έτους 2009 απόφασης σχετικά με τη δημιουργία θέσης στάθμευσης υπηρεσιακού οχήματος της πρώην Περιφέρειας, έμπροσθεν των γραφείων της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου – Δυτ. Μακεδονίας επί της οδού Π. Τσαλδάρη 31 στη Δ.Κ. Ηγ/τσας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

 12) Επί αιτήματος T.K. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας σχετικά με την αλλαγή θέσης πινακίδων STOP και τοποθέτησή τους στον τσιμεντοστρωμένο δρόμο (δευτερεύων δρόμος) παραχωρώντας προτεραιότητα στην περιφερειακή οδό (κύριος δρόμος κυκλοφορίας) στην Τ. Κ. Πέρδικας του Δήμου Ηγουμενίτσας.

13) Εισήγηση στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Θεσπρωτίας για τοποθέτηση φωτιστικών σωμάτων εκατέρωθεν του δρόμου, από τον κόμβο Βασιλικού (έξοδος Εγνατίας Οδού) μέχρι τη διασταύρωση με την Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, λόγω σκοτεινότητας στο μεγαλύτερο μέρος της οδού.

14) Εισήγηση στη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Θεσπρωτίας για τοποθέτηση επί του οδοστρώματος ανακλαστήρων στη διαχωριστική γραμμή κυκλοφορίας των οχημάτων από τον κόμβο Βασιλικού (έξοδος Εγνατίας Οδού) μέχρι τη διασταύρωση με την Ε.Ο. Ηγουμενίτσας – Πρέβεζας, λόγω σκοτεινότητας στο μεγαλύτερο μέρος της οδού.

Πηγή : Δήμος Ηγουμενίτσας