Προσεχείς εκδηλώσεις στο Castillo bar στα Ιωάννινα

2020-02-18 11:32

Την Τετάρτη 19/2 βραδιά OPEN MIC στο Castillo bar!

Η ομάδα Stand Up κωμωδίας "Act Out" επιστρέφει δυναμικά το 2020 για το δεύτερο Open Mic της σεζόν στα Γιάννενα σε μια βραδιά ανοιχτού μικροφώνου, όπου έμπειροι και πρωτάρηδες κωμικοί δοκιμάζουν τα πεντάλεπτα κείμενά τους με καινούρια, πρωτότυπα και (στην καλύτερη) ξεκαρδιστικά αστεία!

Την Τσικνο-Πέμπτη 20/2 το Castillo υποδέχεται μια από τις πιο δυνατές party bands της χώρας , τους Bandits, για μια νύχτα μουσικής, χορού, αλκοόλ και όλα αυτά βέβαια με αποκριάτικη διάθεση και εμφάνιση!

Την Παρασκευή 21/2 Οι «Κούπες»- ένα ελληνόφωνο ροκ συγκρότημα με καταγωγή από την πόλη της Καστοριάς-για πρώτη φορά στα Γιάννενα! Ξεκίνησαν την πορεία τους το 2017 μέσω μιας σύμπραξης ιδεών και καινοτομιών 6 μουσικών με πλούσιο μουσικό βιογραφικό. Το αποτέλεσμα ήταν η δημιουργία μιας μπάντας που συνδυάζει σύγχρονα ακούσματα αλλά και με παραδοσιακές πινελιές και πειραματισμούς. Όλα αυτά, κάτω από ένα ροκ πρίσμα που δίνει μια μοναδικότητα στον ήχο.

Και το Σάββατο 22/2, Η Ενδελέχεια ένα συγκρότημα που υπήρξε ένα από τα επιδραστικότερα αλλά και δημοφιλέστερα σχήματα της δεκαετίας του '90, παρουσιάζει ένα πρόγραμμα βασισμένο στην 25ετή δημιουργική του
πορεία!