Πολιτιστικό φεστιβάλ "Αναιρέσεις 2018" στα Γιάννινα

2018-05-08 09:22

Το πολιτικό- πολιτιστικό Φεστιβάλ  "Αναιρέσεις 2018"  δίνει και φέτος ραντεβού στα

Γιάννινα στις 8 και 9 Ιούνη στο Θεατράκι (Σκάλα). Με συζητήσεις, εκδηλώσεις, θεματικά workshop, αφιερώματα και πολιτιστικά δρώμενα οι [Αναιρέσεις] οργανώνονται για 11η χρονιά στη πόλη, κόντρα στους νόμους της αγοράς, την αυταρχικότητα και των επιθέσεων σε κάθε φωνή αντίστασης και αγώνα.

Με κεντρικό σύνθημα «Τραγουδάμε σε όλες τις γλώσσες του κόσμου για ειρήνη, φιλία & ελευθερία των λαών» επιχειρούμε να δώσουμε ένα αντιπολεμικό, διεθνιστικό- εργατικό μήνυμα, γκρεμίζοντας τους πυλώνες αυτού του σάπιου κόσμου που θέλει να στείλει τη γενιά μας σαν κρέας στη σφαγή στο όνομα του κέρδους.

Κόντρα στις λογικές κέρδους, εκμετάλλευσης και καταπίεσης, το Φεστιβάλ "Αναιρέσεις" όπως κάθε χρόνο, διοργανώνεται συλλογικά από τα μέλη της νΚΑ, του ΝΑΡ και την πολύτιμη βοήθεια συντρόφων και φίλων, χωρίς χορηγούς και με ελεύθερη είσοδο. Αταλάντευτος στόχος μας είναι να αποτελέσει μια συλλογική ανατρεπτική διαδικασία, προσφέροντας ταυτόχρονα πρόσβαση σε φτηνές και ποιοτικές εκδηλώσεις σε χιλιάδες νέες και νέους, καθώς και φτωχούς εργαζόμενους και εργαζόμενες στο επίκεντρο της κρίσης.

Σας περιμένουμε και φέτος να παραβρεθείτε στο Φεστιβάλ [Αναιρέσεις] στα Γιάννινα στις 8 και 9 Ιούνη και να χαράξουμε μαζί το σχέδιο που θα νικήσει την ηττοπάθεια και θα θέσει πολιτική πρόταση.

Όλο το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα ανακοινωθεί σύντομα.

Παρακολουθείστε για έγκαιρη και άμεση πληροφόρηση το προφίλ https://www.facebook.com/anaireseisgiannena/