Περιστατικό αισχροκέρδειας στην Πέρδικα

2015-08-19 10:10

Πριν από μερικές μέρες μια καταγγελία για «αισχροκέρδεια» έφτασε στο μέηλ του perdikanews,

(η εν λόγω καταγγελία υπάρχει και στο βιβλίο επισκεπτών του ίδιου site) , μια καταγγελία η οποία μόνο τιμή δεν περιποιεί στο χωριό μας.

Επειδή όπως λένε «H Δημοσίευσις είναι ψυχή της Δικαιοσύνης», δεν μου μένει τίποτε άλλο παρά να δημοσιεύσω την εν λόγω επιστολή-καταγγελία ως έχει, αφήνοντας τους αναγνώστες να βγάλουν τα συμπεράσματα τους!

Ιδού λοιπόν η επίμαχη καταγγελία:

Καλησπέρα σας.

 Ονομάζομαι Κωστόπουλος Γεώργιος και πρόσφατα (12/8 έως 16/8/2015) επισκέφτηκα το χωριό σας για τις καλοκαιρινές μου διακοπές. Η Πέρδικα είναι ένα ζωντανό και πολύ όμορφο χωριό και κάθε επισκέπτης μπορεί να βρει τα πάντα .Οι γύρω περιοχές είναι εξίσου όμορφες. Θα μπορούσα να γράφω πάρα πολλά θετικά, αλλά νομίζω πως αξίζει να σημειώσουμε και τα όποια αρνητικά συμβαίνουν εκεί. Όπως προείπα επισκέφτηκα το χωριό σας και για κακή μου τύχη χρειάστηκε να καλέσω γιατρό στα ενοικιαζόμενα δωμάτια όπου και έμενα γιατί αντιμετώπισα ένα πρόβλημα υγείας. Ο κύριος Παππάς Βασίλειος (ο γιατρός του χωριού) (θα ήθελα να αναφερθεί το όνομα του), αφού ήρθε στο δωμάτιο μπορώ να πω πολύ εγκαίρως από τη στιγμή που τον κάλεσα, με εξέτασε μετρώντας μου την πίεση, τα επίπεδα οξυγόνου, άκουσε και την καρδιά με το στηθοσκόπιο, μου μέτρησε και τον πυρετό και τέλος χρειάστηκε να μου χορηγήσει ορό για 2 ώρες περίπου. Για όλα αυτά με χρέωσε 80 (ογδόντα) καλά ακούσατε, 80 ολόκληρα ευρώ. Νομίζω πως σε τέτοιους καιρούς το ποσό είναι το λιγότερο εξωφρενικό. Θα ήθελα σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε αυτούσιο το παρόν κείμενο για να αποφύγει ο επόμενος που θα χρειαστεί γιατρό να καλέσει τον συγκεκριμένο κύριο.

Σας ευχαριστώ πολύ!

* Τα πλήρη στοιχεία του κ. Κωστόπουλου βρίσκονται στη διάθεση του συντάκτη δηλ εμού , για όποιον τα ζητήσει!