Οι Gus G στο Stage Ιωαννίνων

2019-01-16 11:25

 

Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2019

Ο Κώστας Καραμητρούδης, ο Gus G, έχει ζήσει το όνειρο του βιρτουόζου κιθαρίστα που φτάνει στην κορυφή του μουσικού στερεώματος. Ξεκινώντας από τη Θεσσαλονίκη, έφτασε να παίζει με τον Ozzy για μια δεκαετία σχεδόν και να γράφει το όνομά του δίπλα σε αυτά του Slash και του Zakk Wylde, των μεγαθηρίων του hard rock-heavy metal.

Ο Gus G με τους Firewind έχει κυκλοφορήσει εννέα στούντιο άλμπουμ, ενώ έχει συμμετάσχει ως βασικό μέλος σε σχήματα όπως η all-star μπάντα Dream Evil, οι Mystic Prophecy και οι Nightrage, ως live κιθαρίστας στους Arch Enemy, ενώ αναρίθμητες είναι και οι συμμετοχές του σε άλμπουμ άλλων συγκροτημάτων.

Οι διακρίσεις του είναι πάρα πολλές, όπως και οι περιοδείες του ως σόλο καλλιτέχνης, μαζί με θρύλους της κιθάρας, όπως οι Uli Roth, Marty Friedman, Vinnie Moore), Richie Kotzen, Steve Stevens και άλλους.

Εκτός όλων αυτών, έχει και τη σόλο μπάντα του, με την οποία έχει κυκλοφορήσει ήδη τρία άλμπουμ με πολλούς και σημαντικούς καλεσμένους όπως οι Dave Ellefson (MEGADETH), Billy Sheehan (MR. BIG, SONS OF APOLLO, THE WINERY DOGS), Kevin Churko (παραγωγός του OZZY OSBOURNE), Jeff Scott Soto (SONS OF APOLLO, W.E.T., TALISMAN, TRANSIBERIAN ORCHESTRA, πρώην JOURNEY και YNGWIE MALMSTEEN) και πολλοί άλλοι.

Στο πρόσφατο “Fearless” ο Gus G αποφάσισε να κρατήσει μία σταθερή μπάντα, έχοντας στα φωνητικά και στο μπάσο τον πολύ γνωστό παραγωγό και πολυοργανίστα Dennis Ward (PINK CREAM 69, UNISONIC, KHYMERA, PANORAMA, PLACE VENDOME, SUNSTORM, BOB CATLEY, D.C. COOPER) και στα τύμπανα τον Will Hunt (EVANESCENCE, BLACK LABEL SOCIETY).
Ως τρίο, λοιπόν, ο Gus G, με το σόλο σχήμα του (τα τύμπανα στις ζωντανές εμφανίσεις θα αναλάβει ο βελγικής καταγωγής και ιδιαίτερα έμπειρος και ταλαντούχος Jo Nunez ο οποιος βρίσκεται πίσω απο το Drumkit των Firewind απο το 2013 και ηχογράφησε το τελευταίο album των Kamelot ) θα περιοδεύσει σε όλη την Ελλάδα και θα έρθει και στα Γιάννενα

Τη συναυλία θα ανοίξει η γιαννιώτικη μπάντα Behind the Smokescreen
ΠΟΡΤΕΣ: 20:00

ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ: 12 ΕΥΡΩ

ΤΑΜΕΙΟ: 15 ΕΥΡΩ

Πρόγραμμα

20:45 - 21:30 Behind the Smokescreen

22:00 - End Gus G

…και συνεχίζουμε, με Σπύρο Γραμμένο-Πάνο Φραγκιαδάκη στις 26 Ιανουαρίου και τη Ματούλα Ζαμάνη την 1η Φεβρουαρίου!