Ο χρόνος μετράει αντίστροφα για τo Χωριό του Αϊ Βασίλη!

2018-11-20 12:50

Πάρε μέρος και γίνε  ένας από τους χιλιάδες συμμετέχοντες άγιους Βασίληδες. Γίνε παιδί, για τα παιδιά!

Ακούστε μια ωραία ιστορία: Πριν από πολλά χρόνια, στο δάσος πάνω από την πόλη των Ιωαννίνων, υπήρχε ένας ζωολογικός κήπος. Τα χρόνια πέρασαν, ο ζωολογικός κήπος έκλεισε, ο χώρος ξεχάστηκε και τον κάλυψε το δάσος. Μέχρι φέτος, που αποφάσισε να μείνει εκεί για τα Χριστούγεννα ο Αϊ Βασίλης!

Στις 7 Δεκεμβρίου θα ανοίξει τις πόρτες του το Χωριό του Αϊ Βασίλη, το θεματικό χριστουγεννιάτικο θέαμα στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου. Στις 5 το απόγευμα, θα εγκαινιάσουμε μαζί το χωριό, με τους… κατοίκους του.

Ξεκινώντας από την κεντρική πλατεία, με στολές του Αϊ Βασίλη, θα περπατήσουμε μέχρι το Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου για να κάνουμε τα εγκαίνια του πιο χριστουγεννιάτικου σημείου της πόλης, αλλά και τον πιο χριστουγεννιάτικο προορισμό για όλη τη χώρα φέτος!

Το Χωριό του Αϊ Βασίλη περιμένει φέτος μικρούς, αλλά και μεγάλους. Με θεατρικά δρώμενα, με δημιουργικές δραστηριότητες, με παιχνίδια, αλλά και γιορτινά δώρα και ενθύμια, θα έχει όλα τα «απαραίτητα» για τις γιορτές των Χριστουγέννων, της Πρωτοχρονιάς και των Θεοφανίων.

Όλα αυτά, θα συμβούν στον πιο κατάλληλο χώρο για ένα τέτοιο χωριό, στο δάσος του Φρόντζου και τις εγκαταστάσεις που πλησιάζουν προς την ολοκλήρωσή τους. 

Ραντεβού στις 7 Δεκεμβρίου λοιπόν, σε μια γιορτή στην οποία θα συμμετάσχουν μουσικά συγκροτήματα, καταστήματα της πόλης, αλλά και πολλοί Αϊ Βασίληδες! Οι λεπτομέρειες θα εμπλουτίζονται συνεχώς και θα υπάρχει σχετική ενημέρωση.

Όσοι επιθυμούν να συμμετέχουν στην πρεμιέρα του «Χωριού του Αι Βασίλη» μπορούν να μπουν στη σελίδα του Facebook: «Eγκαίνια του Χριστουγεννιάτικου Χωριού του Αϊ Βασίλη» και να το δηλώσουν στον σύνδεσμο: https://goo.gl/forms/UjEHUEcfWYIE3AJY2. H συμμετοχή είναι δωρεάν και ο καθένας μπορεί να φορέσει τη δική του στολή.