Ο Άι Βασίλης έρχεται φέτος στα Γιάννενα με δώρα και εκπλήξεις!

2018-11-14 08:32

Κάτι… μαγικό συμβαίνει αυτή την περίοδο εκεί ψηλά, στον λόφο του Φρόντζου

δίπλα και πάνω από το Θέατρο της Εταιρείας Ηπειρωτικών Μελετών. Η έκταση που κάποτε φιλοξένησε τον περίφημο  ζωολογικό κήπο του πρώην Δημάρχου και ιδρυτή της Ε.Η.Μ., μεταμορφώνεται σιγά – σιγά σε κάτι εντελώς διαφορετικό. Σ’ ένα μοναδικό στο είδος του Ψυχαγωγικό Πάρκο και σ’ ένα γιορτινό χωριό, το Χωριό του Άι Βασίλη, που έρχεται για να δώσει στα φετινά Χριστούγεννα μία νότα πιο χαρούμενη και διασκεδαστική και να προσφέρει την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους Γιαννιώτες και επισκέπτες να ταξιδέψουν σε κόσμους παραμυθένιους και να βιώσουν τη ζεστασιά και το όμορφο κλίμα των εορτών!

Η έκταση του Ψυχαγωγικού Πάρκου Φρόντζου έχει καθαριστεί, οι χώροι του διαμορφώνονται, χαράσσονται μονοπάτια, κτίρια ανακαινίζονται, ενώ στα σκαριά βρίσκεται ήδη και το Χωριό του Άι Βασίλη. Τα ξύλινα σπιτάκια του παίρνουν σιγά – σιγά τη θέση τους σ’ αυτό, η αίθουσα που θα φιλοξενήσει δραστηριότητες για παιδιά (αφήγηση παραμυθιών, face painting, δημιουργική απασχόληση κλπ.) ετοιμάζεται, το ίδιο και το εντυπωσιακό δενδρόσπιτο του αγαπημένου Αγίου μικρών και μεγάλων! Σ’ αυτό θα… σκαρφαλώνουν όσοι θα θέλουν να τον συναντήσουν από κοντά και να φωτογραφηθούν μαζί του!

Το Χωριό του Άι Βασίλη θα περιλαμβάνει πολλές ακόμα δράσεις όπως Ταχυδρομείο για να στέλνουν τα παιδιά γράμματα στον Άγιο, ένα Μουσείο του κακάο, ενώ θα φιλοξενήσει θεατρικές παραστάσεις με πρωταγωνιστές ξωτικά, πιτζαμοήρωες αλλά και τη δημοφιλή πριγκίπισσα του πάγου Frozen, συναυλίες, επιδείξεις Zumba, αλλά και βόλτες με άλογα μέσα στο δάσος! Δεν είναι όμως μόνο αυτά. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων θα εμπλουτιστεί το επόμενο διάστημα με πολλές ακόμα εκπλήξεις!

Αυτά τα Χριστούγεννα ο Άη Βασίλης έρχεται στα Γιάννενα και θα στήσει το χωριό του στο Ψυχαγωγικό Πάρκο Φρόντζου. Ετοιμαστείτε!!!