Με πάμπολλες δυνατότητες το «νέο» Δ.Σ της Αδελφότητας

2022-03-29 10:40

Παρατηρώντας προσεκτικά τη σύνθεση του νέου Δ.Σ της Αδελφότητας, όπως αυτό προέκυψε από τις πρόσφατες αρχαιρεσίες, διαπιστώνω, ότι αυτό είναι σε θέση να ανταποκριθεί στις πάμπολλες απαιτήσεις, καθώς διαθέτει πάμπολλες ικανότητες για να διαχειριστεί πάμπολλα θέματα και να προτείνει πάμπολλες λύσεις, έστω και αν κατά τη γνώμη μου πρόκειται για «ξαναζεσταμένο» φαγητό!

Πάμπολλα συγχαρητήρια σε κάθε περίπτωση!!!

 

Το νέο Δ.Σ. της Αδελφότητας έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Νικόλαος Πάμπολλας

Αντιπρόεδρος: Κωνσταντίνος Πάμπολλας

Γενική Γραμματέας: Αγγελική Πάμπολλα

Ταμίας: Νικόλαος Πάμπολλας

 

Μέλη:

Φιλομένη (Φιλιώ) Κουλούρη-Καρατόλιου

Σταματία (Ματίνα) Σακαρέλλου

Μαρία Καρρά

Ευάγγελος Φράγκος

Αναπληρωματικό Μέλος:

Δημήτριος Φράγκος

 

Σ.Σ.: Οι πληροφορίες μου για τις αρχαιρεσίες περί ανάδειξης νέου Δ.Σ. της Αδελφότητας είναι ελάχιστες, καθώς δεν γνωρίζω αν υπήρχε η σχετική απαρτία (προσοχή δεν λέω, ότι δεν υπήρχε, λέω, ότι δεν γνωρίζω!!), δεν γνωρίζω πόσοι ψήφισαν και τι, ποιος ο αριθμός των παρευρισκομένων κλπ.

Εντύπωση προκαλεί σίγουρα το γεγονός, ότι το ...νέο …λέμε τώρα…. Δ.Σ. αποτελείται από τέσσερα (4) μέλη της ίδιας οικογένειας, με το ένα μάλιστα εξ΄ αυτών να καταλαμβάνει δύο (2) θέσεις. Δηλαδή αν ο ταμίας θέλει να προβεί σε κάποια συναλλαγή θα χρειαστεί την υπογραφή του προέδρου, ο οποίος εν προκειμένω είναι το ίδιο πρόσωπο (?). Σουρεάλ κατάσταση , για να μην πω τραγελαφική!!