Καλημέρα σας

2020-01-09 17:03

 

Δεν ήθελα να πάρω θέση, αν και όσοι με γνωρίζουν καλά, ξέρουν τι θέσεις παίρνω.

 1.-Είναι όλοι φίλοι Λάμπρος, Σταύρος, Θανάσης, Νίκος Πάμπολλας και Κώστας Γαβριήλ και όλοι τους γράφουν και έχουν προσφέρει στην Αδελφότητα Περδικιωτών. Τους ευχαριστώ πάρα πολύ για την προσφορά τους.

2.-Το να είσαι Πρόεδρος η μέλος του ΔΣ της Αδελφότητας (μιας άλλης Πέρδικας εκτός...που τώρα μέλη και Δ.Σ. δεν γεμίζουν Λεωφορείο????). Δεν σε κάνει και αρθρογράφο στον Περδικιώτη. Δεν σου δίνει κανένα δικαίωμα να προβάλλεις τις προσωπικές η φιλικές σου θέσεις ,πολύ δε περισσότερο κομματικές σε σχέση με τα προβλήματα της Πέρδικας... Έτσι κ Γαβριήλ???? Και κ Πάμπολλα???
3.-Πάντα Αδελφότητα, Κοινότητα και Περδικιώτης ήταν ένα...Στην κορυφή..Όχι στην βάση.Πλήθος προβλημάτων της Πέρδικας..πνίγηκαν.. σιώπησαν...αδιαφόρησαν. Δεν αναδείχθηκαν λόγω αυτού του τριγώνου στην κορυφή..
4.-Με τους φίλους μου Θαν. Βενέτη και Λάμπρο Σουλτάνη θα διαφωνήσω δυνατά..θα τους τα χώσω που λέμε..Αλλά σε σύγκριση με γραψιμο=γλύψιμο, η εσκεμμένη αποσιώπηση θέματος προς όφελος της οποίας εξουσίας προτιμώ 100% τους φίλους μου.Έχει κόστος πολύ να είσαι Αριστερός, προοδευτικός..Και στην σημερινή εποχή να χαλάς παιχνίδια εξουσίας, υποψήφιες καριέρες μελλοντικών Προέδρων κλπ κλπ μόνο και μόνο τις ιδέες τους, την πρόοδο για έναν καλύτερο κόσμο.. Πέρδικα..Χωρίς κανένα όφελος. Βλέπω, βλέπουμε από μακριά άρθρα, σχόλια αβάντες, αποκλεισμούς και λυπάμαι πολύ. Λυπάμαι πολύ αυτούς που υποτιμούν την Πέρδικα ή τον κόσμο της για χάρη ιδίων ή παιχνιδιών τους ή φιλικών τους προσώπων.

5.- Πολύ καλή η δημιουργία σελίδας σας. Δεν νομίζω ότι κανένας Περδικιώτης στην σημερινή εποχή διαβάζει μόνο μια πηγή πληροφοριών..(πχ.  Περδικιώτικα). Πιστεύω όμως, όπως προανέφερα,ότι είναι αποτέλεσμα της κόντρας σας. Δεν θα είναι αντικειμενική και αξιόπιστη.. Μακάρι να διαψευστώ. Προτιμώ τον Θ.Β. και τον Λάμπρο στον Περδικιώτη.

6.-Σας προτείνω το εξής:

Δώστε στον Λάμπρο τον Περδικιώτη, κρατείστε τρεις σελίδες για κοινωνικά και γλειψίματα..ξέρετε εσείς???? Διαφορετικά κλείστε τον, κοστίζει...το ίντερνετ είναι άμεσο..έχετε την σελίδα σας...(Οικογένεια Πάμπολλα...α ξέχασα..Όμορφη Πέρδικα...Οικογένεια Θανάση Βενέτη (Μετά φίλων Σουλτάνη Λάμπρου)..ααα ξέχασα.. Περδικιώτικα).

7.-Αναρωτηθήκατε ποτέ αν η μείωση του ενδιαφέροντος πολλών μελών της Αδελφότητας.. Είναι αποτέλεσμα κακών χειρισμών, των θεμάτων πως τα χειρίστηκε το εκάστοτε Δ/Σ.

 

Δημοσίευση του Παναγιώτη Καρίμαλη στα ΠΕΡΔΙΚΙΩΤΙΚΑ.