Επιτυχιών συνέχεια για το τελωνείο Κακαβιάς

2015-08-25 10:42

Τέσσερις συνολικά περιπτώσεις λαθρεμπορίας εξιχνίασαν πρόσφατα οι υπάλληλοι του τελωνείου Κακαβιάς. 

Πιο συγκεκριμένα:

1) Ιταλικό όχημα μάρκας Audi Q7, το οποίο ιταλός υπήκοος είχε αποπειραθεί να εξάγει προς την Αλβανία, διαπιστώθηκε  ότι συνοδευόταν από πλαστά έγγραφα. Τα πλαστά έγγραφα κατασχέθηκαν και υπεβλήθη μηνυτήρια αναφορά στον κ. Εισαγγελέα Πρωτοδικών Ιωαννίνων.

2) Αλβανικό όχημα μάρκας Audi, το οποίο αλβανός υπήκοος αποπειράθηκε να εισάγει στην Ελλάδα διαπιστώθηκε ότι είχε κλαπεί από την Ιταλία. Το όχημα κατασχέθηκε και ο συλληφθείς οδηγός οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα της υπηρεσίας.

3) Βουλγάρικο όχημα μάρκας BMW, το οποίο αλβανός υπήκοος αποπειράθηκε να εξάγει προς την Αλβανία διαπιστώθηκε ότι είχε υπεξαιρεθεί από τη Βουλγαρία. Το όχημα κατασχέθηκε και ο και ο οδηγός αυτού οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα της υπηρεσίας.

4) Αλβανικό όχημα μάρκας Mercedes, το οποίο αλβανός υπήκοος αποπειράθηκε να εισάγει στην Ελλάδα, μεταφέροντας απαγορευμένο ψυκτικό υγρό διχλωροδιφθορομεθάνιο. Τα λαθρεμπορεύματα και το όχημα κατασχέθηκαν για παράβαση των διατάξεων περί λαθρεμπορίας, ενώ εισπράχθηκαν και τα πολλαπλά τέλη λαθρεμπορίας.