Επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης του παγκόσμιου οργανισμού ΚΝΧ ο συγχωριανός μας Γεώργιος Ρεπάνης

2016-03-01 15:01

Επίσημος πιστοποιημένος συνεργάτης του παγκόσμιου οργανισμού ΚΝΧ είναι πλέον

ο συγχωριανός μας Ρεπάνης Γεώργιος, ο όποιος πέτυχε και διακρίθηκε στις αυστηρές εξετάσεις του οργανισμού. Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν στο επιμελητήριο Θεσπρωτίας και την πιστοποίηση έλαβαν μόνο πέντε από τους συμμετάσχοντες στο σύνολο, συμπεριλαμβανομένου εννοείτσαι και του Γεωργίου Ρεπάνη.

Σημαντικό επίτευγμα αν μη τι άλλο . Και εις ανώτερα!

Και λίγα λόγια για το ή την  ΚΝΧ όπως τα αλιεύσαμε στο διαδίκτυο, για το οποίο οφείλω να ομολογήσω ότι δεν γνώριζα απολύτως τίποτε. Ιδού:

Η τεχνολογία ΚΝΧ είναι η μοναδική παγκοσμίως η οποία υποστηρίζεται από περισσότερες από 400 κατασκευαστικές εταιρίες, μία τεχνογνωσία με ανθρωποδίκτυο με περισσότερα από 40.000 πιστοποιημένα μέλη σε όλον τον κόσμο, μία παλέτα υλικών με περισσότερες από 7.000 ομάδες προϊόντων, ένα τεχνολογικό εργαλείο που σπάει οποιοδήποτε προηγούμενο τεχνολογικό περιορισμό, οποιοδήποτε τεχνολογικό γεωγραφικό σύνορο γνωρίζαμε έως σήμερα. Το KNX δίνει ελεύθερη επιλογή προϊόντων. Περισσότεροι από 340 κατασκευαστές προσφέρουν μια ποικιλία από πιστοποιημένα και συμβατά μεταξύ τους-KNX προϊόντα, σύμφωνα με τα τελευταία τεχνικά πρότυπα δίνοντάς σας πλήρη ελευθερία επιλογής.

 Το KNX έχει πολλές εφαρμογές και ελέγχει φωτισμό, θέρμανση, ρολά, αερισμό αλλά ακόμα και τεχνολογίες πολυμέσων και ασφαλείας.