Αγώνας δρόμου 6 χλμ. από τη Λούτσα στο χωριό

2015-08-17 00:00

Με συμμετοχή 21 δρομέων, εκ των οποίων 12 γυναίκες, έγινε χθες ο αγώνας δρόμου 6χλμ από τη Λούτσα

ως την κεντρική πλατεία του χωριού. Πρώτος τερμάτισε ο 22χρονος Αναστάσιος Μπάλας μετά από λίγο περισσότερα από 20 λεπτά και ακολούθησαν ο Ηλίας Κουρτέσης (Βενέτης) 13 ετών και ο Μιχάλης Βενέτης 43 ετών. Στις γυναίκες πρώτη ήταν η Μichaela Λαλλά, δεύτερη η Αργυρώ Κιλισμανή και τρίτη η Μαρίνα Τσέπη. Στα αξιόλογα ο τερματισμός στην 4η θέση του μόλις 12 ετών Αλέξανδρου Μώκου και η συμμετοχή του 6χρονου(!) Κωσταντίνου Παντούλα.
Συμμετείχαν ακόμα (με σειρά τερματισμού) στους άνδρες: Βασίλης Παντούλας, Σταύρος Λαλλάς, Οδυσσέας Καλυβιώτης (από Ημαθία), Ευάγγελος Τζιόβας και στις γυναίκες: Francoise Μιχαλοπούλου, Κωνσταντίνα Γκρέπη, Άννα Γαβριήλ, Βαλαντία Τσέπη, Άννα Κουρτέση (Βενέτη) 15 ετών, Αλεξάνδρα Παναγούλα, Τερψιθέα Σκηνιώτη, Ντιάνα Κουλούρη, Εύη Γαβριήλ.
Μικρός σχετικά ο αριθμός συμμετεχόντων από τους οποίους έλειπαν οι μόνιμοι κάτοικοι Πέρδικας και κυρίως τα νέα παιδιά. Η διοργάνωση θα μπορούσε να ήταν καλύτερη και ελπίζουμε να είναι του χρόνου. Πρόθυμη η συμπαράσταση των αστυνομικών που υπηρετούν στο χωριό μας.

Αναδημοσίευση από : ΠΕΡΔΙΚΩΤΙΚΑ (Ομάδα στο facebook)