Διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ Ενόπλων Δυνάμεων και Μεικτής ΕΠΣΗΠ

2016-01-14 20:44

Οι λεπτομέρειες για τη διοργάνωση ποδοσφαιρικού αγώνα μεταξύ της Εθνικής Ενόπλων

Δυνάμεων και της Μεικτής της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηπείρου (ΕΠΣΗΠ), που θα διεξαχθεί στο πλαίσιο των εορταστικών εκδηλώσεων για την Απελευθέρωση της πόλης των Ιωαννίνων, εξετάστηκαν σήμερα σε σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στην Περιφέρεια Ηπείρου, με την προεδρία του Αντιπεριφερειάρχη, αρμόδιου για θέματα Νεολαίας και Άθλησης κ. Περικλή Βασιλάκη και τη συμμετοχή εκπροσώπων του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας και της ΕΠΣΗΠ.

Ο αγώνας, θα  διεξαχθεί τη Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου με τη συνεργασία Περιφέρειας Ηπείρου, Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, Δήμου Ιωαννιτών, Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων και Ε.Π.Σ.Ηπείρου.

Αποφασίστηκε όπως τα έσοδα που θα συγκεντρωθούν, είτε σε χρήματα, είτε σε τρόφιμα, να διατεθούν σε κοινωνικούς φορείς. Παράλληλα, το πρωί της ίδιας ημέρας, οι Ολυμπιονίκες Κατερίνα Θάνου και Αθανασία Τζουμελέκα θα επισκεφθούν σχολεία της πόλης σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Στη σύσκεψη εκ μέρους του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας συμμετείχαν οι Αθανάσιος Μίχας (αντιπλοίαρχος), Κων. Παπασταμάτης, Τάσος Παπανδρεόπουλος και εκ μέρους της ΕΠΣΗΠ ο Αντιπρόεδρος Βασίλης Ευθυμίου και ο Γενικός Γραμματέας Λάζαρος Κιτσάκης.  

Ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Π. Βασιλάκης, μετά το πέρας της σύσκεψης δήλωσε τα εξής:  "Ευχαριστούμε πολύ το Υπουργείο Άμυνας και την ΕΠΣ Ηπείρου, αλλά και όλους  τους συνδιοργανωτές και τους φορείς που θα συνεργαστούν για αυτόν τον ποδοσφαιρικό αγώνα, ο οποίος θα έχει ιστορικό- επετειακό χαρακτήρα, αλλά και θα στοχεύει στην κοινωνική αλληλεγγύη,  καθώς μέσω αυτού θα στηριχθούν  ιδρύματα που απευθύνονται σε ευπαθείς κοινωνικά ομάδες. Καλούμε τους πολίτες των Ιωαννίνων και όλης της Ηπείρου να στηρίξουν ενεργά αυτή την πρωτοβουλία".