Δήλωση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας με αφορμή την διακοπή εκτέλεσης έργων

2015-07-03 18:26

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος προέβη στην ακόλουθη δήλωση με αφορμή

την διακοπή εκτέλεσης κάποιων έργων στην πόλη της Ηγουμενίτσας Ιδού το πλήρες κείμενο της δήλωσης:

«Θα θέλαμε να ζητήσουμε την κατανόηση των πολιτών, για τη διακοπή εκτέλεσης τόσο των έργων επί της οδού 49 Μαρτύρων όσο και των υπολοίπων έργων στο Δήμο Ηγουμενίτσας, λόγω της πολιτικο-οικονομικής κατάστασης που έχει περιέλθει η χώρα μας τις τελευταίες μέρες.

Ευελπιστούμε σε μία άμεση ομαλοποίηση της κατάστασης, ώστε να επαναρχίσουν και να ολοκληρωθούν τόσο τα παραπάνω έργα, όσο και αυτά που βρίσκονται σε διαγωνιστικές διαδικασίες ή οι εργασίες τους έχουν ανασταλεί κατά τους προηγούμενους μήνες.

Θέλω επίσης να τονίσω, ότι όποιο αποτέλεσμα και αν προκύψει από το δημοψήφισμα, επιβάλλεται να μας βρει ενωμένους και αλληλέγγυους, μέσα στην ευρωπαϊκή οικογένεια και στο κοινό μας νόμισμα, καθώς μόνο σε αυτήν την περίπτωση θα μπορούμε να φτιάξουμε ένα καλύτερο μέλλον για μας και τα παιδιά μας».

Σ.Σ: Η εν λόγω δήλωση έχει δύο αναγνώσεις και ένα υφέρπων πολιτικό μήνυμα "επηρεασμού"  των πολιτών υπέρ του ΝΑΙ. στο μεθαυριανό δημοψήφισμα. Αυτά για όσους μπορούν να διαβάσουν πίσω από τις λέξεις, για τους άλλους ….