Ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου Ηγουμενίτσας 2014-2019

2015-08-10 17:28

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα είναι ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα τοπικής και οργανωτικής ανάπτυξης.

Αποτελεί ένα πλαίσιο έργων και δράσεων που πρόκειται να υλοποιηθούν εντός των ορίων του Δήμου και αποσκοπούν στην βελτίωση του υφιστάμενου αναπτυξιακού περιβάλλοντος αλλά και της οργάνωσης και λειτουργίας του Δήμου για όφελος των πολιτών.

Η Διεπιστημονική Ομάδα Έργου επιθυμεί τη συμβολή σας στο  έργο της επεξεργασίας του επιχειρησιακού προγράμματος με τη συμπλήρωση του ερωτηματολογίου, μέσω του οποίου οι πολίτες και τοπικοί φορείς του Δήμου Ηγουμενίτσας καλούνται:

1) Να διατυπώσουν τις απόψεις τους όσον αφορά στην επιλεγμένη στρατηγική και στους άξονες προτεραιότητας της δημοτικής αρχής έως και το 2019

2) Να προτείνουν δράσεις που πιστεύουν ότι θα συμβάλουν στην ανάπτυξη της περιοχής και στη βελτίωση της λειτουργίας του Δήμου και των υπηρεσιών του.

Το επιχειρησιακό πρόγραμμα του Δήμου μας, θα ολοκληρωθεί αφού ληφθούν υπόψη και οι δικές σας απόψεις, προτάσεις και επισημάνσεις.

Μπορείτε να συμπληρώσετε το ερωτηματολόγιο με τους παρακάτω τρόπους:

  • Μέσα από την ηλεκτρονική φόρμα η οποία βρίσκετε εδώ (http://goo.gl/forms/1fBGoh7oXA )
  • Να κατεβάσετε το έντυπο (http://igoumenitsa.gr/images/dioikisi/files/ep-erot.doc) και αφού το συμπληρώσετε να το αποστείλετε είτε μέσω e-mail στο ep@igoumenitsa.gr είτε στο φαξ 26650.26067, είτε σε έντυπη μορφή στη διεύθυνση:

Δήμος Ηγουμενίτσας

Δημαρχιακό Μέγαρο Ηγουμενίτσας

Σουλίου 3, 46100, Ηγουμενίτσα

Υπόψη: Ομάδας Έργου εκπόνησης Επιχειρησιακού Προγράμματος

Παρακαλούμε για την υποβολή των απαντήσεών σας έως τις 31.08.2015

Η Α΄ Φάση του Επιχειρησιακού Προγράμματος είναι αναρτημένη στο site του Δήμου Ηγουμενίτσας στην Ενότητα : Δελτία Τύπου