ANAKOINΩΣΗ TΗΣ ΚΙΝΗΣΗΣ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ ΘΕΣΠΡΩΤΙΑΣ

2013-06-12 10:40

Μέσα στα πλαίσια της αλληλεγγύης και άμεσης βοήθειας των συγχωριανών μας, η Ομάδα Ενεργών Πολιτών Πέρδικας, στο ξεκίνημα των προσπαθειών της για το καλό του τόπου...

 

ΖΗΤΑΕΙ

1). Από όλους όσους βρίσκονται χωρίς εργασία, να μας προσκομίσουν τα στοιχεία τους: όνομα, επώνυμο, τηλέφωνο, επαγγελματική εμπειρία και εκπαιδευτικές γνώσεις, έτσι ώστε να γίνει μια πρώτη καταγραφή των εργασιακών αναγκών των κατοίκων.

2). Οι επιχειρήσεις, που λειτουργούν στην Πέρδικα, όπως και στις παραλίες της, να προσκομίσουν τυχόν κενές θέσεις εργασίας, ώστε να μπορέσουμε να βοηθήσουμε, για την κάλυψή τους με τους ανέργους της περιοχής, ανάλογα με την επαγγελματική κατάρτιση.

3). Οι αγρότες της περιοχής, οι οποίοι θα χρειαστούν εργατικά χέρια κατά την διάρκεια της σοδειάς, να προσκομίσουν τα δικά τους στοιχεία, ώστε να μπορέσουμε και εκεί να βοηθήσουμε και πάλι άτομα, που βρίσκονται χωρίς εργασία.

4). Τέλος, κάθε συγχωριανός μας που ενδέχεται να χρειαστεί εργατικά χέρια, για οποιαδήποτε άλλη εργασία, μπορεί να απευθύνεται στην Ομάδα μας.

Η Κίνηση Ενεργών Πολιτών Πέρδικας τέλος, σας καλεί στην Λαϊκή Συνέλευση την Παρασκευή 28-6-13 και ώρα 19.30. στο ανοιχτό θέατρο της πλατείας. Ας βρεθούμε να προβληματιστούμε, να συζητήσουμε τα προβλήματα και λύσεις για το μέλλον του τόπου και τους πολίτες του. Με την δράση μας θα καταφέρουμε να ξεφύγουμε από τα αδιέξοδα, να δώσουμε την ελπίδα στους νέους και στα παιδιά μας.

 

ΟΜΑΔΑ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΕΡΔΙΚΑΣ

Υπεύθυνοι ομάδας:

Βασιλική Παπαδούλου: 697155591

Παύλος Χρηστίδης: 6945995491, 2665091173

Γεωργία Λαχανίδου: 6979984947