Ακυρώθηκε η ανθοκομική έκθεση Πρέβεζας, χωρίς αλλαγές το υπόλοιπο πρόγραμμα

2015-04-30 20:43

Τελικά ορισμένοι πέτυχαν το σκοπό τους, αφού πέρναγαν και ζητούσαν υπογραφές για τη μη διεξαγωγή

της ανθοκομικής έκθεσης , στη γιορτή των λουλουδιών που διοργανώνει το Καρναβαλικό κομιτάτο Πρέβεζας. Εξαιτίας των λίγων συμμετοχών και για να μην θεωρηθεί αθέμιτος ανταγωνισμός, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ακυρώνει για φέτος, στην γιορτή των λουλουδιών, το κεφάλαιο ανθοκομική έκθεση, όμως όλο το υπόλοιπο πρόγραμμα θα διεξαχθεί κανονικά, όπως αυτό έχει δημοσιευτεί. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, θα συνεχίσει την πλούσια πολιτιστική του δράση, κόντρα σε κάθε νοοτροπία που θέλει να πάει την περιοχή μας πίσω. Η οπισθοδρόμηση δεν ταιριάζει στην φιλοσοφία και την νοοτροπία μας. Η νοοτροπία του «Να μη γίνει τίποτα στην Πρέβεζα» μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και θα συνεχίσουμε να δίνουμε μάχες προς αυτή την κατεύθυνση. Δεν θα γίνει φέτος στην 1η γιορτή των λουλουδιών όπως προαναφέραμε η ανθοκομική έκθεση, διότι ορισμένοι συγκέντρωναν υπογραφές, προειδοποιούσαν με μηνύσεις, με αποτέλεσμα, να αποθαρρύνουν εκθέτες, ο λαός της Πρέβεζας, ας τους κρίνει! Το υπόλοιπο πρόγραμμα ισχύει κανονικά Κατά την έναρξη των εκδηλώσεων θα αναπτυχθεί και stand με γαστρονομικές απολαύσεις του Εργαστηρίου μπουγάτσας Donald, αλλά και stand με ενημερωτικό υλικό του Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς. Το Δ. ΙΕΚ Πρέβεζας, με τα τμήματα αισθητικής τέχνης (μακιγιάζ) και κομμωτικής τέχνης, με τη συμμετοχή και την καθοδήγηση των εκπαιδευτών θα δώσουν χρώμα και δημιουργία στη γιορτή των λουλουδιών, βάφοντας τους μικρούς φίλους και τις μικρές φίλες. Τα προϊόντα μακιγιάζ είναι χορηγία του καταστήματος Gio Patistas Prestige Rouge Parfumeries της Νάντης Γαλανοπούλου.

Την Παρασκευή 1η Μάη, το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας ενσωματώνει και φιλανθρωπική πρωτοβουλία στήριξης στον Ξενώνα- Εστία Ψυχαργώς για την κοινωνική του προσφορά και το σημαντικό έργο που επιτελεί.

Πρόγραμμα έναρξης Παρασκευή 1η Μάη Πλατεία Ανδρούτσου, ώρα 18:00

  • Χαιρετισμός της προέδρου του δημοτικού λιμενικού ταμείου Πρέβεζας κ. Παρθενίας Καζάκου. Χαιρετισμός της επιστημονικά υπεύθυνης του Ξενώνα Βάσως Μπόρου- Εστίας Ψυχαργώς . Φυτεύσεις λουλουδιών και χειροτεχνίες, από το Καραμάνειο Νηπιαγωγείο Πρέβεζας. Παραδοσιακοί χοροί, από το 2o δημοτικό σχολείο Πρέβεζας- υπεύθυνη καθηγήτρια Ιουλία Λύρου.
  • Ελεύθερη χορογραφία από τον ΑΓΣ Κλεοπάτρα της Βάσως Ζαντραβέλη. Δύο χορευτικά Ζούμπα από το Fitness studio και την υπεύθυνη Αγαθή Λαμπρακούλη. Από τα τμήματα μπαλέτου του Gym center και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη Bella (Latin ρυθμός) Βαλς (κλασικό). Χορογραφία με Στεφάνια –χαρταετούς από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της Βάσως Ζαντραβέλη. Σύγχρονος χορός από το Fitness studio και υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη. Σύγχρονος χορός από το Gym Center και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη (say something). Δύο χορευτικά από την Ακαδημία Χορού Pa Bailar και υπεύθυνη την Φαίη Σουίδα.
  • Ομαδικό πρόγραμμα 5 στεφάνια και πρόγραμμα ομαδικής αισθητικής γυμναστικής από τον ΑΓΣ ΚΛΕΟΠΑΤΡΑ της Βάσως Ζαντραβέλη. Σύγχρονος χορός από το GYM CENTER και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη (Leather go). Από το Fitness studio και υπεύθυνη την Αγαθή Λαμπρακούλη, street dance. Από το Gym Center και υπεύθυνη την Ελισάβετ Μπασιούλη χορευτικό hip-hop

Η εξόρμηση στη φύση, στους αγρούς για συγκέντρωση λουλουδιών και πλέξιμο στεφανιών, όπως και το ψάξιμο σε ντουλάπες, αλλά και σε καταστήματα για αγορές λουλουδάτων πουκαμίσων, θα συνεχιστεί από τους φίλους και τις φίλες του Καρναβαλικού Κομιτάτου Πρέβεζας, αφού το Σάββατο 2 Μάη, οι εκδηλώσεις θα κορυφωθούν με το Flower party στο Μητρόπολις Καφέ στην παραλία της Πρέβεζας, με τις πόρτες να ανοίγουν στις 21:30  Έχει γίνει προεργασία για τη μουσική που θα παιχτεί και θα ξεκινά από την ελληνική αλλά και ξένη δεκαετία του 60 και θα φτάσει στο σήμερα. Ο Χώρος του Μητρόπολης καφέ, θα είναι κατάλληλα διαμορφωμένος για να είναι πλήρως εναρμονισμένος στο κλίμα της γιορτής των λουλουδιών. Το Καρναβαλικό Κομιτάτο Πρέβεζας, ευχαριστεί όλο τον κόσμο που στήριξε αυτή την προσπάθεια και εύχεται σε όλους και σε όλες καλή διασκέδαση.