Αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη στο Stage στα Ιωάννινα

2018-10-26 15:44

The Circle Orchestra στο Stage Ioannina

Αφιέρωμα στον Μανώλη Χιώτη

27 Οκτωβρίου 2018

7 ευρώ γενική είσοδος

Οι «Τhe Circle Orchestra» παρουσιάζουν ένα ξεχωριστό αφιέρωμα σε έναν από τους σημαντικότερους δημιουργούς του λαϊκού τραγουδιού, το Μανώλη Χιώτη, το Σάββατο 27 Οκτωβρίου, στις 10:30μ.μ., στο Stage Ioannina, στο πλαίσιο της περιοδείας τους στην Ελλάδα.
Το αφιέρωμα ξεκινά με τα πρώτα κομμάτια του αξεπέραστου δεξιοτέχνη του μπουζουκιού και κορυφώνεται με τη συνεργασία του με τη Μαίρη Λίντα. Το πρόγραμμα έχει διακυμάνσεις από αργά τραγούδια μέχρι ρούμπες, σάλσα, λάτιν, swing, κλπ. 

Σκοπός της μπάντας που δημιουργήθηκε σαν ιδέα από τους Θάνο Μπούρη, Σουσάν Κεροβπιάν, Πάνο Δημάκη, Βανέσα Κουρτέση, Έλα Νουρόγλου, Εζγκί Τσάν και Σωτήρη Λέτσιο είναι ο κύκλος των ατόμων να διευρυνθεί και να επεκταθεί σε ένα μεγαλύτερο βασικό πυρήνα ανθρώπων, με κοινή ακτίνα το ρεμπέτικο τραγούδι όπως φτάσαμε να αποκαλούμε και να ταυτοποιούμε σήμερα. Μεγάλος πυρήνας ατόμων υπάρχει στην Ελλάδα, αλλά και στο εξωτερικό από ανθρώπους που είτε έμαθαν το ρεμπέτικο τραγούδι λόγω επαφής τους με την ελληνική κουλτούρα είτε απλά ακούγοντάς το, με αποτέλεσμα να μαγευτούν και να μπουν σε αυτόν τον μποέμικο κόσμο της γραμμοφωνικής ελληνικής μουσικής.

Οι Τhe Circle Orchestra είναι οι:
Σωτήρης Λέτσιος: Κιθάρα / Φωνή
Ezgi Sevgi Can: Κλαρινέτο / Φωνή
Πάνος Δημάκης: Μπουζούκι / Φωνή
Shushan Kerovpyan: Κοντραμπάσο / Φωνή
Θάνος Μπούρης: Μπουζούκι / Φωνή
Ela Nuroglu: Κρουστά / Φωνή
Βανέσα Κουρτέση: Φωνή
7 ευρώ γενική είσοδος. Προπώληση: