1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ, Θεσσαλονίκη 2013

2013-06-11 09:34

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας, στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος του νομού μας, και σε συνέχεια των ενεργειών του ενόψει την νέας τουριστικής περιόδου, μετά τις πολύ πετυχημένες Τουριστικές Επιχειρηματικές Αποστολές στην Σόφια Βουλγαρίας στις 14-16.11.2012 και στο Βελιγράδι Σερβίας στις 22-24.01.2013, συμμετείχε με δικό του περίπτερο στο 1ο ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ που διοργανώθηκε στη Θεσσαλονίκη στις 16-19 Μαΐου.

Το περίπτερο στελεχώθηκε από μέλη της Διοίκησης του φορέα, τους Προέδρους των Συλλόγων Πέρδικας & Παραμυθιάς, ενώ διανεμήθηκε άνω των 4.000 έντυπου τουριστικού υλικού φορέων του νομού μας και ιδιωτών.

Άκρως ενθαρυντικό και αισιόδοξο συνάμα κρίνεται το γεγονός της πολύ μεγάλης  συμμετοχής επισκεπτών που εκδήλωσαν έντονο ενδιαφέρον για την ευρύτερη περιοχή της Θεσπρωτίας.

Τα μέλη του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας που ασχολούνται με τον Τουριστικό Κλάδο, και ειδικά των Τουριστικών Καταλυμάτων, προβάλλονται ήδη μέσω του Τουριστικού Οδηγού Θεσπρωτίας που έχει εκδώσει το Επιμελητήριο, έντυπα και ηλεκτρονικά

Σε ότι αφορά στην προσέλευση του κόσμου αυτή ανήλθε στα 20.000 άτομα (η αναφορά γίνεται για όλη την έκθεση), ενώ εκτός του επιμελητηρίου της Θεσπρωτίας συμμετείχαν άλλα 11 ακόμη επιμελητήρια, που στέγασαν μέλη τους, πέντε περιφέρειες, ισάριθμοι δήμοι, δύο αναπτυξιακές εταιρίες και 40 ιδιώτες (τουριστικά γραφεία, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, τουριστικοί οργανισμοί κτλ). Τρεις συμμετοχές προήλθαν από το εξωτερικό και συγκεκριμένα από τη Σερβία, τη Βουλγαρία και την Κύπρο.

 

Λιτό, καλαίσθητο και ευφάντασο το κάτωθι εικονιζόμενο διαφημιστικό της Πέρδικας

Το περίπτερο στελεχώθηκε από μέλη της Διοίκησης  του φορέα και

 τους Προέδρους των Συλλόγων Πέρδικας & Παραμυθιάς.

 

  Από το περίπτερο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας διανεμήθηκαν  

άνω των 4.000 εντύπων τουριστικού υλικού φορέων του νομού, αλλά και ιδιωτών .