Υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με τον συνδυασμό "Δύναμη Προοπτική" του Ιωάννη Λώλου θα είναι ο Βασίλειος Ντάνης.

2014-05-05 21:21

Ο Bασίλειος Ντάνης γεννήθηκε στην Μαζαρακιά Θεσπρωτίας όπου και έζησε τα μαθητικά του χρόνια

μέχρι την ηλικία των 15 όπου και μετανάστευσε στην Γερμανία. Εκεί γνώρισε και παντρεύτηκε την συμπατριώτισσά του από τον Παραπόταμο, Ευγενία με την όποια έκλεισαν 40 χρόνια χαρούμενου έγγαμου βίου.

Η αγάπη του για την πατρίδα τον έφερε πίσω στην Ηγουμενίτσα. Έχει τρία παιδιά, την Ειρήνη στρατιωτικό, την Βιβή οικονομολόγο και τον Γιώργο κάτοχο μεταπτυχιακού στην επιστήμη της Πληροφορικής τα οποία μεγάλωσε με αγάπη και αξίες.

Από τα πρώτα χρόνια της επιστροφής του μέχρι και σήμερα παρέμεινε ενεργό μέλος της τοπικής κοινωνίας συμμετέχοντας ενεργά στις διάφορες θέσεις που κατείχε. Τόσο ως πρόεδρος του εμπορικού συλλόγου, όσο και ως πρόεδρος του Α. Σ. Θεσπρωτού αλλά και σήμερα, ως πρόεδρος του συλλόγου Σκαλαπανιτών έδρασε και δρα με γνώμονα το συλλογικό συμφέρον και την ανάδειξη του τόπου μας που τόσο αγαπά.

Στην επαγγελματική του πορεία ως επιχειρηματίας διετέλεσε και ως διευθυντής χρηματιστηριακού γραφείου και σήμερα είναι σύμβουλος ακινήτων με γνώμονα την προστασία του περιβάλλοντος αλλά και της πολιτιστικής μας κληρονομιάς.