ΤΗ ΔΕΥΤΕΡΑ 7μ.μ. ΣΤΗΝ ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ

2013-06-29 08:50

Προσπάθεια να παραστούμε όσο το δυνατό περισσότερα άτομα στη συνεδρίαση του Δημ. Συμβουλίου της Δευτέρας 1/7 στην Ηγουμενίτσα όπου προ ημερησίας διάταξης θα συζητηθεί με πρωτοβουλία του δημοτικού συμβούλου Σπύρου Κώστα το πρόβλημα με την παροχή του νερού στο χωριό μας ξεκίνησε από σήμερα.
Προσυγκέντρωση έξω από το "Μύθος" από τις 6μ.μ. και αναχώρηση με όσα μέσα υπάρχουν στις 6:30 το αργότερο.
Σαν πρώτα στοιχεία, όπως μας ενημέρωσε ο Σπύρος, σας γνωστοποιούμε ότι το πρόβλημα βρίσκεται σε ένα κομμάτι του αγωγού το οποίο έχει "στενέψει" με αποτέλεσμα το νερό που περνάει να είναι περιορισμένο σε ποσότητα. Το έργο έχει εκτιμηθεί ότι θα κοστίσει γύρω στα 35.000 € και η δημοτική αρχή έχει δηλώσει ότι "δεν υπάρχουν χρήματα" τη στιγμή που εισπράττει από... τους λογαριασμούς του νερού που πληρώνουμε στην Πέρδικα περίπου 75.000 € ετησίως.
ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΜΕΣΗ ΛΥΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ ΠΡΙΝ ΑΥΞΗΘΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΟ Ο ΠΛΗΘΥΣΜΟΣ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΝ ΙΟΥΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΓΙΕΙΝΗΣ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΚΕΙ ΟΣΟ ΤΟ ΔΥΝΑΤΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ.
Με την ευκαιρία, ζητάμε από τους Περδικιώτες, μέλη του Δ.Σ. της Ηγουμενίτσας και από τα μέλη του τοπικού συμβουλίου, που έλειπαν για μια ακόμα φορά από τη σημερινή συνέλευση, να μας ενημερώνουν για όλες τους τις κινήσεις και τα όσα γίνονται και μας αφορούν, ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ μέσω αυτής εδώ της σελίδας, αφού ξέρουμε ότι διαθέτουν λογαριασμό στο facebook και είναι μάλιστα μέλη της "ιντερνετικής" αυτής ομάδας