Στην επόμενη φάση του κυπέλου ο Άρης Πέρδικας

2013-10-30 20:13

Σε ένα δραματικό παιχνίδι το οποίο διεξήχθη στην έδρα των Συβότων στα πλαίσια του κυπέλου

ΕΠΣ Θεσπρωτίας ο Άρης Πέρδικας απέκλεισε τον Α.Σ. Συβότων με συνολικό σκορ 2-4 στην διαδικασία των πέναλτυ. Ο αγώνας στην κανονική του διάρκεια έληξε 1-1, για να ακολουθήσει ημίωρη παράταση στην οποία οι δύο ομάδες πέτυχαν από ένα γκολ (2-2) και μοιραία οδηγήθηκαν στην ψυχοφθόρο διαδικασία των πέναλτυ. Για τον Άρη Πέρδικας από ένα γκολ (κανονική διάρκεια και παράταση) σκόραραν οι μόνιμοι σκόρερ του τον τελευταίο καιρό Θωμάς Μπιστιώλης και Δημήτρης Καρίμαλης.

Στην διαδικασία των πέναλτυ σκόραραν οι Καρίμαλης Δημήτρης, Μπιστιώλης Θωμάς, Καρίμαλης Στέφανος και Λαλλάς Θανάσης Αστόχησε ο Ντάγκας Δημήτρης, ενώ σε μορφή αναδείχτηκε τερματοφύλακας του Άρη Ντίνος Ντούγιας με 2 αποκρούσεις πέναλτυ.

Ο Άρης Πέρδικας  αγωνίστηκε με την εξής σύνθεση: 1)Ντούγιας Ντίνος, 2) Παντούλας Β. Νίκος,(105΄ Μώκος Χρήστος 3)Λαλλάς Θανάσης 4) Καρίμαλης Στέφανος, 5)Ιλβανίδης Ελ.Κώστας, 6)Ευαγγέλου Βαγγέλης (αρχηγός),7)Ντάγκας Δημήτρης 8)Κώστας Γιώργος (46΄Εντρυ Κατσάκου) 9)Καρίμαλης Δημήτρης 10) Μπιστιώλης Θωμάς 11)Ζώης Τάσος(60΄ Κουλούρης Σωκράτης).

Αξίζει τέλος, να αναφερθεί ότι ο Άρης Πέρδικας αγωνίζεται εκ νέου με τον Α.Σ.  Συβότων την προσεχή Κυριακή (15:00) για το πρωτάθλημα αυτή την φορά, στο ίδιο γήπεδο.