Σαλπάροντας με την τέχνη2

2013-08-11 10:07

Το Σαλπάροντας με την τέχνη είναι και πάλι εδώ !

Πότε: Την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 21:00

Που: Στο αμφιθέατρο, στην Πλατεία της Πέρδικας Θεσπρωτίας

Γιατί: Για να αντισταθούμε στην βαρβαρότητα που μας περιβάλλει , αλλά και για να αναδείξουμε την δύναμη της τέχνης και του πολιτισμού!

Μετά την άκρως επιτυχημένη περσινή παράσταση αποφασίσαμε όλη η ομάδα να καθιερώσουμε την 11η Αυγούστου ως ημερομηνία συνάντησης τέχνης και πολιτισμού στο αμφιθέατρο "Αλίκη" της Πέρδικας , Θεσπρωτίας .
Έτσι λοιπόν και φέτος. την Κυριακή 11 Αυγούστου 2013 , σας προσκαλούμε για ένα μεγάλο μουσικό αφιέρωμα σε πολλούς σημαντικούς σταθμούς της ελληνικής μουσικής .

 
1ος Σταθμός : Τραγούδια καταξιωμένων Ελλήνων δημιουργών  ( Θεοδωράκης , Χατζιδάκις ,Τσιτσάνης κ.λπ.)

2ος Σταθμός : Παραδοσιακά τραγούδια . Σε αυτή την ενότητα θα προσπαθήσουμε να ταξιδέψουμε μουσικά σε όλη την Ελλάδα , από Θράκη μέχρι Κρήτη .

3ος Σταθμός : Τραγούδια που έχουν ταυτιστεί με σημαντικά γεγονότα της ιστορίας της Ελλάδας . ( 1940 , 1967-73κ.τ.λ )

4ος Σταθμός : Τραγούδια που μας έχουν κάνει περήφανους στο διεθνές στερέωμα  ( Μισυρλού , Πάμε μια βόλτα στο φεγγάρι κ.τ.λ )

Στην παράσταση θα συμμετέχει η χορευτική ομάδα του χοροδιδάσκαλου Κωνσταντίνου Ντούγια καθώς επίσης και η Βασιλική Παπαδοπούλου η οποία θα μιλήσει για την διαφορετικότητα.
Η  παράσταση έχεις ως πρωταρχικό στόχο να αναδείξει την δύναμη που έχει η τέχνη και ο πολιτισμός σε αυτή τη χώρα , αποδεικνύοντας πόσο καταλυτική ήταν η συνεισφορά τους κατά τις δύσκολες περιόδους της ιστορίας .
Είμαστε σίγουροι ότι όπως και στην περσινή έτσι και στην φετινή παράσταση η παρουσία σας θα γεμίσει το χώρο δείχνοντας έτσι το πόσο ανάγκη έχουμε όλοι μας για απελευθέρωση μέσω της τέχνης .

 

Στην παράσταση θα συμμετέχουν :
Χαρούλα Παναγοπούλου (Πιάνο - φωνή )
Γεωργία Λαχανίδου (φωνή )
Γιάννης Κόχυλας (πλήκτρα)
Χριστόφορος Λαχανίδης (Μπουζούκι )
Αντώνης Τσιφτσίδης (κιθάρα-φωνή)
Μουσική επιμέλεια : Αντώνης Τσιφτσίδης


Χορευτική Ομάδα Κωνσταντίνου Ντούγια :

Γυναικείο τμήμα
Παιδικό τμήμα