Περί φασιστών-Χρυσής Αυγής (το ίδιο κάνει) δημοκρατίας και λοιπών διαβολικών συμπτώσεων! *

2013-07-24 14:41

Διαβάσαμε και μεταφέρουμε ένα απόσπασμα από την Realnews, τη στήλη Πράβδα και την αιχμηρή

όπως πάντα πένα του Στάθη, «διανθισμένο» με το σχετικό δικό μας σχόλιο.

Οι εμπρηστές:

Το Πολυνομοσχέδιο! Η χρυσή Αυγή τα κάνει μπάχαλο στη Βουλή.

Η επίσκεψη Σόιμπλε! Η χρυσή Αυγή τα κάνει μπάχαλο στη Βουλή.

Πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για εξεταστική περί την ΕΡΤ! Η χρυσή Αυγή τα κάνει μπάχαλο στη Βουλή.

Βαλτή!;

Μπα δεν νομίζω! Πιστεύω στις συμπτώσεις. Κυρίως όταν συναθροίζονται εις άνω των τριών και αρχίζουν να συνωθούνται σε διαδηλώσεις δηλώσεων. Το ίδιο πιστεύει και στις συμπτώσεις η κυβέρνηση.

Η οποία για να βάλει στη θέση της την Χρυσή Αυγή τα χωσε στον ΣΥΡΙΖΑ. Σωστόν! διότι αν δεν κούναγε τον κώλο του ο ΣΥΡΙΖΑ, δεν θα μας βίαζε όλους η Χρυσή Αυγή.

Το ίδιο κι ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ κ. Ρήγας, ο οποίος στις 6:03 αναγνωρίζει μεν και επικαλείται την καλλιέργεια της Αριστεράς, αλλά στις 6:13 κοτσάρει την Αριστερά στο άλλο άκρο «της θεωρίας των δύο άκρων» και βάζει τον ΣΥΡΙΖΑ στον ίδιο παρονομαστή με την Χρυσή Αυγή.

Δεν ξέρω ποιας μειωμένης νοημοσύνης μας θεωρούν, αλλά το μπουμπούκι ο Ρήγας κυβερνά μαζί με τη Δεξιά που καταριέται, ενώ η Ν.Δ μαζί με τη Χρυσή Αυγή κατηγορούν και οι δύο μαζί του Συριζαίους για κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες.

Αλήθεια οι μετερχόμενοι τη «θεωρία των δύο άκρων» δεν υποψιάζονται ότι συχνά οι στημένες καταστάσεις καταλήγουν σε στυμμένες λεμονόκουπες; ..

 

*Σχόλιο σύνταξης:  Αντί η Χρυσή Αυγή και η Νουδούλα να κατηγορούν τους Συριζαίους για κουκουλοφόρους και μπαχαλάκηδες μήπως θα ήταν προτιμότερο να κοιταχτούν στον καθρέφτη; Οι επί πολλά έτη ασύλληπτοι γνωστοί-άγνωστοι,-μπαχαλάκηδες, είναι γνωστοί-άγνωστοι μόνο στους αδαείς και στα παπαγαλάκια των ΜΜΕ, άλλως είναι πασίγνωστοι σε όποιον έχει συμμετάσχει σε  μία έστω διαδήλωση. Είναι αυτό που λέμε: θέλει η πουτ@να να κρυφτεί κι η χαρά δεν την αφήνει.

*Ερώτημα: Πως θα σας φαινόταν μια νέα τρικομματική κυβέρνηση με Ν.Δ, Χρυσαύγουλα και ΜΠΑΤΣΟΚ, με ή χωρίς εκλογές; Καθόλου άσχημο και προπάντων δημοκρατικό το σχήμα, δεν νομίζετε;

*Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων και ως διευκρίνιση βεβαίως: Τίτλος-υπότιτλος και σχόλια  ανήκουν στη σύνταξη