Η Ρένα Δούρου στην Ηγουμενίτσα

2013-06-20 17:47

Για την Κυριακή 23/6 έχουν προγραμματιστεί οι προσυνεδριακές συνελεύσεις των οργανώσεων του

ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας. Στις εν λόγω συνελεύσεις θα παρουσιαστούν και θα συζητηθούν

διεξοδικά οι θέσεις και το σχέδιο καταστατικού σε ότι αφορά στο νέο ενιαίο πολιτικό φορέα. Πιο αναλυτικά:

Στην Ηγουμενίτσα και στο ξενοδοχείο Angelika Palace ώρα 10:00 με εισηγήτρια-ομιλήτρια το μέλος της ΚΕ και βουλευτή B’ Αθήνας Ρένα Δούρου.

Στους Φιλιάτες και στην επάνω πλατεία Φιλιατών ώρα 20:00, με εισηγητή το μέλος της ΚΕ και βουλευτή Πρέβεζας Κώστα Μπάρκα.

Στον Δήμο Σουλίου και στο πρώην Δημαρχείο Γαρδικίου ώρα 20:00 με εισηγήτρια το μέλος της ΚΕ Ευαγγελία Κιτσαντά.

Εκτός των ανωτέρω εκδηλώσεων για το Σάββατο 22/6 και ώρα 20:00 έχει προγραμματιστεί ανοιχτή πολιτική εκδήλωση στην Πλατεία Δημαρχείου στην Ηγουμενίτσα με θέματα …τι άλλο; από τις καυτές τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και την πολιτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ για έξοδο από την κρίση. Στην εν λόγω συγκέντρωση κύριος ομιλητής θα είναι το μέλος της ΚΕ και βουλευτής B’ Αθήνας Ρένα Δούρου. Πριν από την συγκέντρωση κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΕΚΜ Θεσπρωτίας και η Ρένα Δούρου θα επισκεφθούν την Αστυνομική Διεύθυνση και το τελωνείο και θα ενημερωθούν από τους εργαζόμενους και τους αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς για τα ζητήματα που διαχειρίζονται και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Τέλος, στις 19:00 θα δοθεί συνέντευξη τύπου στο ξενοδοχείο Angelika Palace.