Η Ήπειρος των "4 εποχών" στην τουριστική αγορά της Ιταλίας

2014-04-11 21:04

Η τουριστική αγορά της Ιταλίας, αποτελεί μια από τις βασικές στοχεύσεις της Περιφέρειας Ηπείρου

για την τόνωση και ενίσχυση του τουρισμού μας, τόσο του θερινού, όσο και του χειμερινού. Στο πλαίσιο αυτό η Περιφέρεια συμμετείχε στη Διεθνή Τουριστική Έκθεση ΒΤΜ (Borsa Mediterranea del Turismo), που πραγματοποιήθηκε στη Νάπολη (4- 6 Απριλίου) και στην οποία  κεντρική κατεύθυνση ήταν η προβολή της Ηπείρου, ως προορισμού τεσσάρων εποχών.

Ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στην ένταξη της Ηπείρου στα προγράμματα σχολικών εκδρομών από την Ιταλία, Ήδη καταγράφεται το πρώτο θετικό αποτέλεσμα, καθώς συμφωνήθηκε με μεγάλο τουριστικό πρακτορείο που διοργανώνει σχολικές εκδρομές στην Ελλάδα από 24 Απριλίου μέχρι και την Πρωτομαγιά να περιλάβει στο πρόγραμμα στάση για επίσκεψη και σε περιοχές της Ηπείρου.

Παράλληλα, η Διευθύντρια του γραφείου ΕΟΤ Μιλάνο κ. Κυριακή Μπουλασίδου, στη συνάντηση που είχε με τον επικεφαλής της αποστολής της Περιφέρειας Εκτελεστικό Γραμματέα κ. Δημήτρη Σιώλο, ανακοίνωσε πως τον προσεχή Σεπτέμβριο θα επισκεφτούν την Ήπειρο 20 tour operator από την Ιταλία, στο πλαίσιο ταξιδιού εξοικείωσης που σχεδιάζει ο ΕΟΤ.