Εμμένει στην παραίτηση του ο Βασίλης Γιόγιακας

2013-08-06 09:21

Σε αντίθεση με τον Δήμαρχο Ηγουμενίτσας κ. Κάτσινο ο οποίος μπορεί  μεν να παραιτήθηκε,

αλλά από την στιγμή που η παραίτηση του δεν έγινε αποδεκτή αναθεώρησε τις απόψεις του, ο Βασίλης Γιόγιακας  επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης εμμένει στην παραίτηση του κάνοντας γνωστό με νέα του επιστολή προς τον Δήμαρχο και με κοινοποίηση αυτής στο Δημοτικό Συμβούλιο ότι δεν εξέλειπαν οι λόγοι που τον είχαν υποχρεώσει στην ομαδική παραίτηση, κατά συνέπεια δεν θα μπορούσε παρά να εμμείνει  σε αυτήν.

Για τον κ. Κάτσινο προφανώς εξέλιπαν(?)

«Η βίαιη εκθεμελίωση της τοπικής αυτοδιοίκησης και η αντισυνταγματική έξωθεν και υπεράνω χειραγώγηση της, πράγμα που εναντιώνεται στην ίδια τη φύση και τον προορισμό της ως πρωτογενή μορφή ανεξάρτητης τοπικής εξουσίας συνιστούν ανυπέρβλητο κώλυμα ελεύθερης άσκησης των θεσμοθετημένων δικαιωμάτων και καθηκόντων μου ως αιρετού εκπροσώπου του Δήμου Ηγουμενίτσας», αναφέρει στη νέα του επιστολή ο κ. Γιόγιακας.
Από το σύνολο της επιστολής παραίτησης του κ. Γιόγιακα, αυτό που διαφαίνεται είναι η πρόθεση του όχι μόνο να μην επιστρέψει στα έδρανα του Δημοτικού Συμβουλίου, πολλώ δε μάλλον να έχει καμία ανάμειξη με την πρωτοβάθμια αυτοδιοίκηση.
Έτσι λοιπόν ευχαριστεί όλους τους συναδέλφους του για τη συνεργασία που είχαν, ευχαριστεί ιδιαίτερα τα μέλη της παράταξής του και εύχεται καλή δύναμη στο Δήμαρχο και το Δημοτικό Συμβούλιο.