Εδώ ο κόσμος καίγεται...

2013-06-04 12:35

...και το ΠΑΣΟΚ συναθροίζεται και προκηρύσσει εσωκομματικές εκλογές για την ερχόμενη Κυριακή 9 Ιουνίου και από ώρα 9:00 έως 19:00. Όσοι πιστοί προσέλθετε!!!

 

Οι εν λόγω εκλογές αφορούν στην ανάδειξη των οργάνων για: Δημοτικές Οργανώσεις (ΔΟ), Νομαρχιακή Επιτροπή (ΝΕ), Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης (ΝΕΚΑΠ),  Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου (ΝΕΟΕ) και Συντονιστική Επιτροπή (ΣΕ). Κάλπες θα υπάρχουν τόσο στην

 Ηγουμενίτσα στο ΠΑΝΘΕΟΝ, όσο και στην  Παραμυθιά στο ΦΟΠ, καθώς και  στους Φιλιάτες στο Δημαρχείο. Υποψηφιότητες για τις εκλογές στις Δημοτικές Οργανώσεις, την Νομαρχιακή Επιτροπή, την Νομαρχιακή Επιτροπή Καταστατικού και Πιστοποίησης και την Νομαρχιακή Επιτροπή Οικονομικού Ελέγχου θα υποβάλλονται από Δευτέρα 03.06. έως και Τετάρτη 07.06, ενώ οι υποψηφιότητες για την Συντονιστική Επιτροπή Σ.Ε. υποβάλλονται μέχρι την Παρασκευή 7 Ιουνίου και ώρα 20.00. Αρμόδιοι για την παραλαβή αιτήσεων ανά περιοχή είναι οι εξής: Ηγουμενίτσα Ιωάννης Γόγολος, Παραμυθιά Ιωάννης Καραγιάννης και Φιλιάτες Σπύρος Πανταζής).