Δεν έγινε δεκτή η παραίτηση του Δημάρχου Ηγουμενίτσας

2013-07-26 14:00

Στο χέρι του Δημάρχου να επιμείνει σε αυτή ή να κάνει κολοτούμπα. Δείτε ποια είναι η δικαιολογία

Με εντολή της δικομματικής Κυβέρνησης, ο γενικός γραμματέας περιφερειακής διοίκησης Ηπείρου-Δυτικής Μακεδονίας Ηλίας Θεοδωρίδης,δεν έκανε αποδεκτή την παραίτηση του δημάρχου Ηγουμενίτσας Γιώργου Κάτσινου!!!

Μένει έτσι στο χέρι του Δημάρχου η απόφαση να επιμείνει σε αυτή ή να κάνει θεαματική κολοτούμπα, όπως είχαμε προβλέψει πριν λίγες ημέρες με ανάρτησή μας στο μπλοκ.

Ιδού η Ηγουμενίτσα... ιδού και το πήδημα κύριε Δήμαρχε!

Μήπως ...λέμε ήρθε ή ώρα να ξεχωρίσει η ήρα από το στάρι;  

Μήπως ήρθε η ώρα ν΄αποφασίσεις με ποιους θα πας και ποιους θ΄αφήσεις κύριε Δήμαρχε;

Σε επικοινωνία που είχε το Ράδιο Ηγουμενίτσα 892.gr με τον επικεφαλή της αντιπολίτευσης του Δήμου Ηγουμενίτσας, κ. Βασίλη Γιόγιακα, μας ενημέρωσε πως ο ίδιος θα επιμείνει στην παραίτησή του.

Αναλυτικά η απάντηση του κ. Θεοδωρίδη:

Σχετικά με την από 11/7/2013 υποβολή της παραίτησής σας από το αξίωμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας, στο οποίο έχετε εκλεγεί κατά τις τελευταίες δημοτικές εκλογές, σας γνωρίζουμε ότι αυτή δε γίνεται αποδεκτή από μέρους μας, σύμφωνα με το άρθρο 54 του Ν. 3852/2010, διότι αφενός οι λόγοι που επικαλείστε σε αυτήν δεν παρίστανται βάσιμοι, αφετέρου διότι η παραίτηση, σας έρχεται οε αντίθεση με την εντολή που έχετε λάβει από το εκλογικό σώμα του Δήμου σας, το οποίο σας εξέλεξε στη θέση αυτή προκειμένου να εξαντλήσετε απρόσκοπτα τη θητεία σας, έως τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές. 
Επιπλέον φρονούμε ότι η παραίτησή σας τη δεδομένη χρονική στιγμή καθώς και η παραίτηση ολόκληρου του συνδυασμού της πλειοψηφίας του Δήμου σας, θα προκαλέσει σημαντική αναστάτωση και δυσλειτουργίες σχετιζόμενες με την υλοποίηση του έργου, με το οποίο έχει επιφορτιστεί και καλείται να φέρει εις πέρας, η πρωτοβάθμια τοπική αυτοδιοίκηση, στην παρούσα δυσμενή για τη Χώρα οικονομική συγκυρία, ενόψει ιδιαιτέρως της ολοκλήρωσης των σημαντικών έργων του Δήμου σας μέχρι τις προσεχείς δημοτικές εκλογές.  
Για τους λόγους αυτούς δεν αποδεχόμαστε την υποβολή παραίτησής από το αξίωμα του Δημάρχου Ηγουμενίτσας

 

Αναδημοσίευση: Ράδιο Ηγουμενίτσα