Έλεγχοι στα Σύβοτα και σε 99 ακόμη τουριστικούς προορισμούς από το Υπουργείο Εργασίας (?)

2014-06-18 18:20

Μετά την καταπολέμηση της ανεργίας ο Υπουργός Εργασίας κ. Ιωάννης Βρούτσης συνεχίζει

τον ανένδοτο αγώνα του με στόχο αυτή τη φορά την πάταξη της ανασφάλιστης εργασίας. Προς αυτή την κατεύθυνση θα γίνουν εκτεταμένοι έλεγχοι σε 99 (ούτε καν 100) τουριστικές περιοχές μεταξύ αυτών και τα Σύβοτα.

Οι έλεγχοι που ήδη ξεκίνησαν θα συνεχιστούν μέχρι και τις 10 Οκτωβρίου.

«Θα είμαστε παντού, σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Σε όλες τις τουριστικές περιοχές της χώρας, σε κάθε μικρή και μεγάλη επιχείρηση» τόνισε ο Υπουργός και πρόσθεσε «οριστικοποιήσαμε την επόμενη φάση του Επιχειρησιακού Σχεδίου «ΑΡΤΕΜΙΣ» για την καταπολέμηση της αδήλωτης και ανασφάλιστης εργασίας που θα διαρκέσει έως και τα μέσα Οκτωβρίου». Αυτά δήλωσε λοιπόν ο άνθρωπος που κατάργησε τα μαθηματικά εκστομίζοντας την αλήστου μνήμης ατάκα: το ποσοστό ανεργίας μπορεί να αυξήθηκε, οι άνεργοι μειώθηκαν όμως. Γιατί να μην το πει όμως; μήπως δεν απευθύνεται σε άβουλους ραγιάδες ψηφοφόρους;

«Μεγαλόπνοο» το σχέδιο με το εύηχο και συνειρμικό όνομα «ΑΡΤΕΜΙΣ», κατά την θεά του κυνηγιού, μήπως όμως ο κύριος Βρούτσης και οι συν αυτώ οφείλουν κάποιες εξηγήσεις για τον εργασιακό μεσαίωνα που εγκαθίδρυσαν στην Ελλάδα, τους μισθούς πείνας, την ασυδοσία των εργοδοτών και την παντελή έλλειψη εργασιακών δικαιωμάτων στους χώρους εργασίας; Όταν απαντήσουν σε αυτά μπορούν ύστερα να επιδοθούν σε όποιο «κυνήγι μαγισσών» επιθυμούν.

Όλα τα υπόλοιπα είναι για λαϊκή κατανάλωση και για όσους (και είναι δυστυχώς πολλοί) εξακολουθούν ακόμη να εμπιστεύονται τους κατά συρροήν κλέφτες, ψεύτες και απατεώνες!