Όσα είπε.. και όσα ….ξέχασε να πει ο κύριος Α. Μπέζας με αφορμή την επίσκεψη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα

2013-08-03 10:32

 

Ο Υφυπουργός Υγείας και Βουλευτής Θεσπρωτίας κ. Αντώνης Μπέζας με αφορμή την επίσκεψη του Προέδρου

του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Λυπάμαι πραγματικά που ο κ. Τσίπρας έκανε τον κόπο να έρθει μέχρι την Ηγουμενίτσα και δεν βρήκε να πει κάτι συγκεκριμένο για τη Θεσπρωτία και την Ήπειρο. Η ομιλία του χθες το βράδυ και οι σημερινές δηλώσεις μετά τη συνάντησή του με τοπικούς φορείς, ήταν γεμάτες γενικότητες και αοριστολογίες. Αναλώθηκε σε «θα» και παχιά λόγια. Δεν δεσμεύτηκε σε τίποτα συγκεκριμένο και δεν πρότεινε καμία εφικτή λύση....

......Μα …οι λύσεις εφικτές ή ανέφικτες (κυρίως)  είναι προνόμιο του δικομματικού "εκτρώματος" στο οποίο συμμετέχετε κύριε Μπέζα και είδαμε πολύ καλά που οδήγησαν …και που αναμένεται να οδηγήσουν την χώρα, για την σωτηρία της οποίας τόσο κόπτεσθε υποτίθεται. Αφήστε λοιπόν τα παχιά λόγια, αυτά είναι για τους αδαείς, τους αμόρφωτους και τους «βολεμένους» στους οποίους και απευθύνεστε όλα αυτά τα  χρόνια. Οι υπόλοιποι και γνώση έχουν, αλλά και κρίση. Ο κύριος Μπέζας καλό θα έκανε  να λυπόνταν όχι για την επίσκεψη Τσίπρα στην Ηγουμενίτσα, αλλά για την φτώχεια, την εξαθλίωση, την επί πληρωμή υγεία, τις στρατιές ανέργων, τις χιλιάδες αυτοκτονίες, την απώλεια της αξιοπρέπειας μας και πολλών άλλων δεινών ων ουκ έστιν αριθμός για τα οποία ευθύνεται η κυβέρνηση(?) στην οποία συμμμετέχει και ο ίδιος.  Αν όλα αυτά εντάσσονται στο πλαίσιο σωτηρίας της χώρας (για πολλοστή φορά) τότε η κοινή λογική παύει να είναι κοινή. Μια κοινή λογική η οποία έχει βιατεί κατά κόρν το τελευταίο διάστημα.

Ο Πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει ξεκινήσει από μόνος του μια ιδιότυπη προεκλογική εκστρατεία. Εμφανέστατα για λόγους εσωκομματικών ισορροπιών και για να τα έχει καλά με τις συνιστώσες του. Δεν μπορούμε να τον ακολουθήσουμε. Η χώρα έχει σοβαρότερα προβλήματα από τις ενδοκομματικές αγωνίες του ΣΥΡΙΖΑ»… …..με τα οποία και ασχολούμαστε ενδελεχώς … επισταμένως και νυχθημερόν ξέχασε να αναφέρει ο κύριος Μπέζας.