Το Δίκτυο Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου διένειμε ποσότητα φαρμάκων

2014-03-11 13:42

Στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης δράσης του Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης της Περιφέρειας Ηπείρου,

την Παρασκευή 7 Μαρτίου 2014 διανεμήθηκε μεγάλη ποσότητα φαρμάκων, η οποία είχε συλλεγεί μετά από κοινή πρωτοβουλία του ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, του Ροταριανού Ομίλου Ιωαννίνων και της Λέσχης ΣΕΛΛΟΙ LIONS Ιωαννίνων, σε συνεργασία με την Περιφέρεια.

Χάρη στην ανταπόκριση των φαρμακευτικών εταιρειών και συμπολιτών, εξασφαλίστηκε μεγάλος αριθμός φαρμάκων για την κάλυψη των αναγκών των Γηροκομείων, των Θεραπευτηρίων Χρόνιων Παθήσεων ΑΜΕΑ και των Κοινωνικών Φαρμακείων όλης της Ηπείρου.

Η παράδοση του φαρμακευτικού υλικού, με την παρουσία του Θεματικού Αντιπεριφερειάρχη κ. Nικόλα Κάτσιου έγινε στους παρακάτω κοινωνικούς φορείς:

  • Στο Γηροκομείο Ζωσιμάδων της Ιεράς Μητροπόλεως Ιωαννίνων
  • Στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Δρυϊνουπόλεως, Πωγωνιανής και Κονίτσης Στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Άρτης
  • Στο Γηροκομείο της Ιεράς Μητροπόλεως Νικοπόλεως και Πρεβέζης
  • Στο Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφέρειας Ηπείρου για το Παράρτημα ΑΜΕΑ Ιωαννίνων- Ίδρυμα Νεομάρτυς Γεώργιος και το Παράρτημα ΑΜΕΑ Θεσπρωτίας

Στα Κοινωνικά Φαρμακεία των Δήμων Ιωαννιτών, Ηγουμενίτσας και Πρέβεζας. 

Η Διεύθυνση Κοινωνικής Μέριμνας τη Περιφέρειας ενημερώνει πως η δράση της συλλογής φαρμάκων θα συνεχισθεί τόσο στην Π. Ε. Ιωαννίνων όσο και στις υπόλοιπες Περιφερειακές Ενότητες, για τις οποίες θα ακολουθήσουν αντίστοιχα ενημερωτικές ανακοινώσεις.