Συναντίληψη και συγκλήσεις θέλει ο Μπέζας.

2013-12-09 11:27

Όσο οι ψηφοφόροι θα εμπιστεύονται διαχρονικά αποτυχημένους πολιτικούς όπως ο Μπέζας,

τόσο αυτοί θα αποθρασύνονται και θα προβαίνουν σε δηλώσεις-μνημεία όπως η παρακάτω την οποία και παραθέτουμε σχεδόν αυτούσια υποκύπτοντας βεβαίως στον πειρασμό να την "διανθίσουμ"ε όπου κρίναμε σκόπιμο.

«Οι μεταρρυθμίσεις είναι η βάση για να δώσουμε ένα φιλί ζωής στις γερασμένο σύστημα υγείας», (αυτό που δίνουν στους πεθαμένους) τόνισε ο υφυπουργός Υγείας Αντ. Μπέζας μιλώντας στη Βουλή για τον προϋπολογισμό του 2014. «Θέλουμε συναντίληψη, συμφωνίες και συγκλίσεις» είπε και πρόσθεσε ότι «το υπουργείο (του Αδώνιδος ντε!) δεν εκβιάζει κανένα, αλλά και δεν εκβιάζεται από κανένα,πολύ περισσότερο από εκείνους που έχουν μείνει στο παρελθόν, σε νοοτροπίες που τις έχει αφήσει πίσω ο λαός» (στους ψηφοφόρους του θα αναφέρεται) Αναφερόμενος στην κρίση και την απεργία των γιατρών ο υφυπουργός διαβεβαίωσε ότι «σεβόμαστε το προσωπικό που έχουμε και αναγνωρίζουμε την προσφορά του, τις γεωγραφικές και άλλες ιδιαιτερότητες», όμως, όπως είπε, «εμείς δεν είμαστε διαφορετικοί ασθενείς απ’ ότι στην Ευρώπη (?)  Ο Αντ. Μπέζας διευκρίνισε ότι οι δαπάνες για την υγεία εμφανίζονται μειωμένες το 2014 επειδή το 2013 είχαν δοθεί 1,7 δισ. ευρώ στον ΕΟΠΥΥ και 1,3 δισ. στα νοσοκομεία ως ειδική χρηματοδότηση, η οποία δεν υπάρχει στον προϋπολογισμό του 2014.

Σ.Σ : Κύριε Μπέζα είναι λίγο παράδοξο να μιλάτε ειδικά εσείς για εκβιασμούς, όσο για το ποιοι έχουν μείνει στο παρελθόν  και για τις άλλες γραφικότητες περί νοοτροπιών αφήστε τα καλύτερα ή μάλλον πείτε τα στους αδαείς ψηφοφόρους σας,  οι υπόλοιποι και κρίση έχουν και άποψη, αρκετά λοιπόν πια με την ελεεινή προπαγάνδα προκειμένου να διατηρήσετε την καρέκλα σας.