Σεμινάριο με θέμα την επιχειρηματική ικανότητα, από το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας

2013-12-03 19:36

Το Επιμελητήριο Θεσπρωτίας στα πλαίσια των προσπαθειών του για την προστασία και ανάπτυξη

του τοπικού εμπορίου, διοργανώνει και σας προσκαλεί σε ομιλία-Σεμινάριο με θέμα: « Η ανάπτυξη της επιχειρηματικής ικανότητας στην Θεσπρωτία» την Τετάρτη 04 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 18:30 στο Συνεδριακό Κέντρο του Επιμελητηρίου Θεσπρωτίας (Κυρά Βασιλικής 13- Ηγουμενίτσα, Ισόγειο)

«Αυτό το οποίο ξεχωρίζει τους επιτυχημένους επιχειρηματίες από τους υπόλοιπους επιχειρηματίες, είναι ο βαθμός της επιχειρηματικής τους ικανότητας. Ως εκ τούτου, η βελτίωση και η ανάπτυξη της επιχειρηματικής ικανότητας μπορεί να συμβάλει αποφασιστικά στην ανάπτυξη της επιχειρηματικής σκέψης, της επιχειρηματικής δράσης και των επιχειρηματικών αποτελεσμάτων».

Στην ομιλία – σεμινάριο θα αναπτυχθούν οι ενότητες:

Γιατί οι περισσότερες επιχειρήσεις αποτυγχάνουν; Τι δεν γνωρίζουν;

Με ποιο τρόπο μπορούν οι επιχειρηματίες και οι υποψήφιοι επιχειρηματίες να βελτιώσουν και να αναπτύξουν την επιχειρηματική τους ικανότητα;

 

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα δοθούν απαντήσεις σε θέματα όπως:

1. Γιατί κάποιοι επιχειρηματίες είναι πιο επιτυχημένοι από τους άλλους;

2.Γιατί η επιχειρηματικότητα αποτελεί μονόδρομο για την ανάπτυξη της οικονομίας;

3. Πώς κάποιοι άνθρωποι, χωρίς ιδιαίτερες γραμματικές γνώσεις καταφέρνουν και δημιουργούν μεγάλες επιχειρήσεις και περιουσίες;

4. Ποια είναι τα χαρακτηριστικά των επιτυχημένων επιχειρηματιών;

5. Τι πρέπει να κάνει κάποιος για να επιτύχει επιχειρηματικά;

Εισηγητής: Δρ Νέστορας Ι. Κολοβός, Engineering Geologist M.Sc., Διδάκτωρ Γεωλογίας ΑΠΘ, Πτυχιούχος Οργάνωσης και Διοίκησης Επιχειρήσεων, Σύμβουλος Επιχειρηματικότητας και Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού, Life and Business Coach.