Παρουσίαση βιβλίου με τίτλο: «πρακτικά του Επιστημονικού Συμποσίου «Λάκκα Σουλίου. Νέες ιστορικές και αρχαιολογικές καταγραφές

2013-08-09 13:27

Η παρουσίαση του βιβλίου «πρακτικά του Επιστημονικού Συμποσίου «Λάκκα Σουλίου. Νέες ιστορικές και αρχαιολογικές καταγραφές» θα γίνει την Κυριακή 11 Αυγούστου στις 11 το πρωί στην αίθουσα

εκδηλώσεων Γυμνασίου-Λυκείου Θεσπρωτικού.

Την εκδήλωση διοργανώνει ο Περιβαλλοντικός  σύλλογος Θεσπρωτικού που  είναι  προϊόν ενός διήμερου συμποσίου που έγινε τον Ιούλιο του 2012 στο Θεσπρωτικό και οι τεκμηριωμένες εισηγήσεις  όλες μαζί αλλά και η κάθε μία ξεχωριστά ανέδειξαν τα νέα στοιχεία για την ιστορικότητα και τα μνημεία της περιοχής.
Το πρόγραμμα της  εκδήλωσης της Κυριακής περιλαμβάνει χαιρετισμό από τον Γ. Γραμματέα  του Περιβαλλοντικού - Πολιτιστικού Συλλόγου κ. Κώστα Καραβίδα και από τον Αντιπεριφερειάρχη Πρέβεζας  κ. Ευστράτιο Ιωάννου.
Αμέσως μετά θα γίνει η παρουσίαση του βιβλίου από τους Σταύρο Μαμαλούκο,  Αρχιτέκτων – Αναστηλωτή. Καθηγητή Πολυτεχνείου Πατρών και Γεώργιο Ρήγινο, Αρχαιολόγο – Προϊστάμενο ΛΒ΄ Εφορείας Αρχαιοτήτων Θεσπρωτίας ενώ για το χρονικό της έκδοσης θα μιλήσει ο εκπρόσωπος της οργανωτικής επιτροπής κ. Γιώργος Γιάννος. Την εκδήλωση θα συντονίζει η δημοσιογράφος Αθηνά Παππά.