Ο Μπέζας εκπροσώπησε την κυβέρνηση Σαμαρά στις εκδηλώσεις για την επέτειο του ΟΧΙ στα Ιωάννινα

2013-10-29 10:15

Ένας εκ των πλέον αποτυχημένων υπουργών όλων των εποχών, ο υφυπουργός υγείας κ. Αντώνης Μπέζας

(η ορντινάτσα του Άδωνη ντε) μας έκανε την «τιμή» ή μήπως να λέγαμε ότι είχε το θράσος να παραβρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις για την επέτειο του Έπους του 1940, στα Ιωάννινα και το Καλπάκι ως εκπρόσωπος της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά. Ανάμεσα στα πολλά χαριτωμένα που ξεστόμισε ο εν λόγω κύριος στις καθιερωμένες για την περίσταση δηλώσεις ήταν και τα εξής:

«Το Έπος του 1940 και το ηρωικό «ΟΧΙ» εδώ στα βουνά της Ηπείρου ενσαρκώνει τη διαχρονική πίστη του λαού μας στα ιδανικά της πατρίδας, της ελευθερίας, της ανεξαρτησίας, της δημοκρατίας και της αξιοπρέπειας. Αυτά είπε!

Αυτά ξέχασε να πει: Η ανεξαρτησία, η δημοκρατία και η αξιοπρέπεια δεν υφίστανται πλέον ως έννοιες στην χώρα του Σαμαρά.

Η μικρή Ελλάδα όρθωσε τότε το ανάστημά της απέναντι στην αλαζονεία, τη βαρβαρότητα και το φασισμό και έστειλε μήνυμα ελπίδας σε όλους τους λαούς της Ευρώπης. Αυτά είπε!

Αυτά ξέχασε να πει: Τώρα σκύβει το κεφάλι (και όχι μόνο) έχοντας εκχωρήσει προ πολλού την εδαφική της κυριαρχία

Τιμούμε σήμερα όχι μόνο την αυτοθυσία των προγόνων μας αλλά και την παρακαταθήκη που μας άφησαν. (Άξιοι!!!!!!)

Όπως τότε έτσι και τώρα η Ελλάδα σηκώνει και πάλι το ανάστημά της. Η Ελλάδα χάρη στις θυσίες των πολιτών της, η Ελλάδα, χάρη στην αποφασιστικότητα και την επιμονή της λαού της, χάρη στην εθνική ομοψυχία και την ενότητα, θα βρει πάλι το δρόμο της ανάπτυξης, της προόδου και της προοπτικής. (μνημείο υποκρισίας, θράσους, αλαζονείας).

Στις δύσκολες ώρες, ένας λαός στηρίζεται στις δικές του δυνάμεις. (εδώ γελάμε φωναχτά).  Θα ξεπεράσουμε την κρίση και θα προχωρήσουμε προς το μέλλον. Οι χειρότερες ημέρες είναι πίσω μας και οι καλύτερες ημέρες είναι μπροστά μας (αρκεί να διατηρηθούμε εμείς στην εξουσία και ποιος νοιάζεται για τον λαό).

Χρόνια πολλά σε όλους τους Ηπειρώτες και τις Ηπειρώτισσες».

Μνημείο θράσους και υποκρισίας το δίχως άλλο οι δηλώσεις του Αντώνη Μπέζα, καθώς ξέχασε να μας πει ποιος οδήγησε αυτή την άμοιρη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Μήπως και ο ίδιος ως ενεργό μέλος των εκάστοτε κυβερνητικών σχημάτων την πολιτική των οποίων και στήριζε σθεναρά;

Αν σωθεί η Ελλάδα κύριε Μπέζα δεν θα σωθεί χάρη στις δικές σας προσπάθειες, αλλά στις προσπάθειες του ελληνικού λαού, τον οποίο εσείς οδηγήσατε στην απόλυτη εξαθλίωση με τις πολιτικές σας και τώρα κόπτεσθε δήθεν για την σωτηρία του. Φτάνουν πια οι κορώνες και τα κροκοδείλια δάκρυα κύριε Μπέζα, η παρουσία σας και μόνο ως εκπροσώπου της ακροδεξιάς κυβέρνησης Σαμαρά στις εν λόγω εκδηλώσεις συνιστά όνειδος και μέγα θράσος. Κρίμα που οι πολίτες των Ιωαννίνων δεν σας επιφύλαξαν υποδοχή αντίστοιχη του πολιτικού σας διαμετρήματος και της ακροδεξιάς κυβέρνησης των δωσίλογων την οποία με τόσο σθένος στηρίζετε. Πραγματικά κρίμα!