Η ΛΑΪΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 28/6

2013-06-29 17:47

Θανάσης Βενέτης

Η μικρή συμμετοχή και η προσπάθεια ορισμένων ατόμων να σαμποτάρουν την προσπάθεια της άτυπης "

Κίνησης Ενεργών Πολιτών" ήταν τα χαρακτηριστικά της Λαϊκής Συνέλευσης την οποία είχαμε προγραμματίσει για σήμερα. Τρία άτομα, τουλάχιστον ένας εκ των οποίων μέλος του Κ.Κ.Ε. το οποίο είναι ανοικτά τοποθετημένο κατά των αυτόνομων και αυθόρμητων κινημάτων που δεν ελέγχονται από αυτό, επιτέθηκαν στους υπόλοιπους αμφισβητώντας τις προθέσεις μας υποστηρίζοντας ότι κακώς μέλος της κίνησής μας ανοίγει το Λαογραφικό Μουσείο γιατί θα πρέπει να προσληφθεί άτομο και ότι αφού αυτό δεν γίνεται "καλύτερα το μουσείο να μένει κλειστό" (!)
Η συνέλευση, μέσα στις φωνασκίες των τριών αυτών ατόμων που, ας σημειωθεί, πλην ενός δεν είχαν ποτέ πριν εμφανισθεί στις προηγούμενες συγκεντρώσεις μας, διαλύθηκε. Παρόλα αυτά, συζητήθηκε τουλάχιστον το θέμα του προβλήματος που αντιμετωπίζει το χωριό με την παροχή του νερού σε "πηγαδάκι" που δημιουργήθηκε πιο πέρα στην πλατεία με την παρουσία του τέως αντιπροέδρου και μέλους του δημοτικού συμβουλίου, Σπύρου Κώστα. Για το θέμα αυτό ακολουθεί νέα ανάρτηση.
Δηλώνουμε ότι οι προβοκατόρικες αυτές κινήσεις ορισμένων δεν θα μας πτοήσουν και θα συνεχίσουμε να παρεμβαίνουμε και να μαχόμαστε για όσο το δυνατό καλύτερες συνθήκες διαβίωσης ανεξάρτητα αν αυτές προέρχονται από τις αρχές ή από δικές μας πρωτοβουλίες και εθελοντικές ενέργειες.

 

Σχόλιο σύνταξης:

Κάποιοι άνθρωποι απλά δεν αλλάζουν όσα χρόνια και να περάσουν γιατί απλά έτσι έχουν μάθει να λειτουργούν. Απαιτούν λοιπόν εν προκειμένω από το κράτος -το οποίο υποτίθεται ότι αντιμάχονται- να δώσει λύση σε ένα πρόβλημα το οποίο το ανύπαρκτο κράτος (?) απλά δεν θέλει να λύσει. Όντας εγκλωβισμένοι σε παλαιοκομματικές πρακτικές και αρνούμενοι να αποδεχτούν οτιδήποτε δεν “εκπορεύεται" από το κόμμα, αποκηρύσσουν μετά βδελυγμίας κάθε τι αυθόρμητο, άδολο και γνήσιο ακόμη και αν αυτό αποσκοπεί στο γενικότερο καλό. Τα σχόλια δικά σας!!!