Επίσκεψη του Δημάρχου Ηγουμενίτσας στο νοσοκομείο Φιλιατών

2014-09-22 20:08

Ο Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος επισκέφτηκε την Παρασκευή 19 Σεπτεμβρίου 2014

τον Διοικητή του Νοσοκομείου Φιλιατών κ. Σπύρο Δερδεμέζη. συνοδευόμενος από τον Γενικό Γραμματέα του Δήμου κ. Σταύρο Κατσίλη.

Στη συνάντηση, η οποία διεξήχθη σε καλό κλίμα, τέθηκαν όλα τα θέματα που αφορούν τις δομές υγείας εντός των ορίου του δήμου Ηγουμενίτσας καθώς και η πορεία των εργασιών που αφορούν την επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Φιλιατών.

Στο πλαίσιο της συνάντησης ο Δήμαρχος έθεσε το θέμα της άμεσης λειτουργίας του Τμήματος Επειγόντων Περιστατικών (ΤΕΠ), της εύρυθμης λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Ηγουμενίτσας με την επιπλέον στελέχωση του, της ορθής λειτουργίας του Κέντρου Υγείας Μαργαριτίου, της ετοιμότητας και πληρότητας του ΕΚΑΒ στην ευρύτερη περιοχή,  καθώς και των υπόλοιπων δομών υγείας που προΐσταται ο κ. Διοικητής.

Ο κ. Δήμαρχος ενημέρωσε επίσης τον κ. Δερδεμέζη και για την επικείμενη παραχώρηση του ασθενοφόρου του Δήμου στο Νοσοκομείο, όταν ολοκληρωθούν οι ήδη δρομολογηθείσες ενέργειες.

Τέλος και οι δυο πλευρές επιφυλάχτηκαν για μια ευρύτερη σύσκεψη, με θέμα την αρτιότερη οργάνωση των δομών υγείας, στο προσεχές μέλλον. Οψόμεθα!