Διόδια …και στο Δροσοχώρι αποφάσισε ο «Υπουργός Διοδίων» Χρυσοχοϊδης

2014-11-22 10:07

Με αφορμή την ξαφνική(?) απόφαση του Χρυσοχοϊδη για την έναρξη λειτουργίας του σταθμού

διοδίων στο Δροσοχώρι Ιωαννίνων ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου και Δήμαρχος Ηγουμενίτσας κ. Ιωάννης Λώλος εξέδωσε την κάτωθι ανακοίνωση:

Η αιφνιδιαστική απόφαση του Υπουργείου Υποδομών, να θέσει σε λειτουργία τον σταθμό διοδίων στο Δροσοχώρι, αποτελεί μέγιστη αδικία για ολόκληρη την Ήπειρο και το σύνολο των Ηπειρωτών.

Πρόκειται για απόφαση με δυσμενείς συνέπειες για το σύνολο της τοπικής οικονομίας, πολύ δε περισσότερο για την τουριστική ανάπτυξη.

Είναι πρωτοφανές σε ένα τμήμα αυτοκινητοδρόμου 120 χιλιομέτρων να λειτουργούν τόσοι σταθμοί διοδίων.

Πέραν αυτού όμως, η απόφαση του Υπουργείου, αποτελεί πολιτικό εμπαιγμό, σε μία περιοχή που έχει προσφέρει τα μέγιστα για την κατασκευή και την ολοκλήρωση της Εγνατίας Οδού.

Η δημιουργία τετελεσμένων μας βρίσκει κάθετα αντίθετους και εκτιμούμε ότι η τοπική αυτοδιοίκηση της Ηπείρου οφείλει να αντιδράσει συντεταγμένα και καθολικά.

 

Ο Πρόεδρος της ΠΕΔ Ηπείρου

Ιωάννης Λώλος

Δήμαρχος Ηγουμενίτσας

 

Σ.Σ: Σωστή και τεκμηριωμένη η αντίδραση του Κ. Λώλου πλην όμως του διαφεύγει ότι υπουργός μεταφορών και μεταφορών και υποδομών(?) είναι ο γνωστός και μη εξαιρετέος Χρυσοχοϊδης με το τεράστιο έργο. Κανονικά έπρεπε να τον αποκαλούμε ΥΠΟΥΡΓΟ ΔΙΟΔΙΩΝ, μιας και αυτό είναι το μόνο που ξέρει να κάνει καλά.. το έργο που λέγαμε!