Αν χρειαστεί να κλείσουμε νοσοκομεία τότε θα το κάνουμε…

2013-07-04 13:42

...αυτό δήλωσε χωρίς περιστροφές, άμα τη αναλείψει των καθηκόντων του …ποιος άλλος ο γνωστός και μη

εξαιρετέος Υπουργός Υγείας, γνωστός και ως  «μπουμπούκος» Άδωνις Γεωργιάδης.

Και επειδή ίσως κάποιοι να μην πίστεψαν τον «γραφικό»Άδωνι ήρθε η «ορντινάτσα» αυτού, ο βουλευτής Θεσπρωτίας και Υφυπουργός Υγείας Αντώνης Μπέζας να αποσαφηνίσει πλήρως το όλο θέμα δηλώνοντας: «Έχει γίνει μελέτη. (αλλοίμονο...όλα στην δικομματική κυβέρνηση λειτουργούν βάσει εκπονηθέντος σχεδίου) Τα νοσοκομεία οφείλουν να λειτουργήσουν διαφορετικά, να πάμε σε νέο υγειονομικό χάρτη (sic) Δεν νομίζω ότι είναι στις προθέσεις να κλείσουν. Θα συγχωνευτούν»

Τώρα γιατί όλοι εμείς οι υπόλοιποι πιστεύουμε ότι θα κλείσουν, αυτό είναι άλλο θέμα. Ας μας εξηγήσει ο κύριος Μπέζας πως θα μπορούσαν επί παραδείγματα να

συγχωνευτούν το νοσοκομείο Φιλιατών με ένα εκ των νοσοκομείων των Ιωαννίνων . Α …συγγνώμη… ξέχασα μια πόρτα χωρίζει τα δύο νοσοκομεία και όχι 100 χλμ. όπως νομίζουμε  οι περισσότεροι. Μετά τον Υπουργό Εργασίας Βρούτση ο οποίος έδωσε άλλη διάσταση στα μαθηματικά με την περίφημη δήλωση του, ότι μπορεί να αυξάνεται το ποσοστό τη ανεργίας…οι άνεργοι μειώνονται όμως, ήρθε ο βουλευτής Θεσπρωτίας Αντώνης Μπέζας να καταργήσει και τις χιλιομετρικές αποστάσεις φέρνοντας τα δύο νοσοκομεία σε απόσταση αναπνοής και τις δύο πόλεις πιο κοντά ως εκ τούτου. Αυτό στην πράξη σημαίνει λιγότερες μετακινήσεις, λιγότερα καύσιμα και μικρότερη ατμοσφαιρική ρύπανση νομοτελειακά. Αυτή η κυβέρνηση είναι πολύ μπροστά τελικά!!!

Οι ψηφοφόροι του εν λόγω κυρίου θα αισθάνονται το δίχως άλλο περήφανοι…μέχρι να χρειαστούν βεβαίως κάποια στιγμή νοσοκομειακή περίθαλψη, οπότε θα τον αναθεματίζουν.. έως τις επόμενες εκλογές βεβαίως, όταν ως άλλα λοβοτομημένα πρόβατα θα τον ξαναψηφίσουν!!!

Θα θέλαμε τέλος, να θέσουμε το εξής ερώτημα στον κύριο Μπέζα, χωρίς να περιμένουμε καμία απάντηση βεβαίως: έχει άραγε ο εν λόγω κύριος γνώση του συντάγματος και των άρθρων 21&22 αυτού (με μια μικρή επιφύλαξη) κατ΄επέκταση τα οποία ορίζουν ρητά ότι κάθε Έλληνας πολίτης έχει δικαίωμα στην δωρεάν υγεία και παιδεία και ότι  η εργασία αποτελεί δικαίωμα και προστατεύεται από το κράτος(?)

Ξέχασα, όμως ότι εκτός από το Σύνταγμα όμως υπάρχουν και οι πράξεις νομοθετικού περιεχομένου οι οποίες και αναιρούν το Σύνταγμα, και των οποίων ο κύριος Μπέζας είναι ένθερμος υποστηρικτής ως μέλος της δικομματικής κυβέρνησης(?)

Να τον χαίρεστε κύριοι ψηφοφόροι του!!!