Άκρως πετυχημένη η παράσταση των Ηπειρωτών στο Μέγαρο Μουσικής

2014-11-16 19:53

Στα βήματα των προγόνων τους μεταφέροντας το δωρικό ύφος της γης τη σοβαρότητα

και τη λεβεντιά τους «έκαναν την εμφάνιση τους τη Παρασκευή 14 Νοεμβρίου» οι Ηπειρώτες στην σκηνή του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών και κατέπληξαν το Αθηναϊκό κοινό.

Κατάνυξη για τα μοιρολόγια της Ηπείρου διαδεχόμενη από ενθουσιασμό στα τραγούδια του γλεντιού υπήρξαν τα κυρίαρχα στοιχεία της προχθεσινής εκδήλωσης.

Κατάμεστο το Θέατρο με το κοινό να χειροκροτεί και να αποθεώνει όλους τους κορυφαίους δεξιοτέχνες τους είδους τραγουδιστές και μουσικούς. Την παράσταση «έκλεψε» ο αειθαλής Πέτρο-Λούκας Χαλκιάς ο οποίος και δικαίωσε στο έπακρο τον τίτλο του κορυφαίου "κλαρίνου" της Ηπείρου. Οι φορεσιές, τα κοσμήματα και οι χοροί του Λυκείου Ελληνίδων συνεπήραν και συγκίνησαν το «αθηναϊκό» κοινό, «ταξιδεύοντας» το έστω και νοερά έστω και για λίγο στην Ήπειρο, σε αυτή την τόσο παραμελημένη από τους κρατικούς φορείς, αλλά και συνάμα τόσο όμορφη γωνιά της πατρίδας μας.

Ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθων Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ, ο οποίος και επιμελήθηκε της εκδήλωσης  ευχαριστεί απο καρδιάς όλους τους συντελεστές και φορείς που στήριξαν αυτή την εκδήλωση και ιδιαιτέρως την κα Νατάσα Τύρου Ούζα, φίλη του Συλλόγου μας για την σημαντική συμπαράσταση της στην υλοποίησης αυτής της εκδήλωσης καθώς και την Πανηπειρωτική Συνομοσπονδίας Ελλάδος.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Βαρέως Καρδιοπνευμονοπαθών Ασθενών-ΣΥΒΑΚΑΠΑ (Μεταμοσχευμένοι με Καρδιά-Πνεύμονα) για τον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας (28 Οκτωβρίου) και Πανελλήνιας Ημέρα Δωρεάς Οργάνων & Ιστών (1η Νοεμβρίου).

 

ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΒΑΡΕΩΣ

ΚΑΡΔΙΟ-ΠΝΕΥΜΟΝΟΠΑΘΩN ΑΣΘΕΝΩΝ – ΣΥ.ΒΑ.ΚΑ.Π.Α.

(Μεταμοσχευμένοι με Καρδιά Πνεύμονα)